Pawik Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Witam Dzisiaj po odpaleniu motocykla zauwazylem ze wylewa mi sie paliwo z gaznika . Ucieka węzykiem który wychodzi z samego dołu gaźnika (z komory plywakowej) . Leje sie dość mocno. Co robić? Czy to zawieszony plywak ? Czy przestawil sie poziom paliwa? Dodam ze reaguje na gaz i jezdzi normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Myslę, że to wina pływaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) Witamzawieszony plywak lub zaworek iglicowy przepuszcza, sprobuj puknac w gaznik w ololicy komory plywakowej, moze pomoze, jesli nie to trzeba komore plywakowa otworzyc...pozdrawiam Edytowane 5 Lipca 2008 przez JanuszK30 Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Rozkrecilem i zlozylem na nowo . Nic tam niby nie bylo takiego . Po złozoeniu lecialo tak samo . Zatkalem ten wezyk pojezdzilem . Odetkalem i nic juz nie leci . Nie wiem dalej co to było. :icon_question: Znowu to samo... Jak poznać ze zaworek iglicowy jest uszkodzony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 miałem to samo w cebuli, leciało dość konkretnie i na niskich obrotach marnie się zbierał, samo przeszło. Od tego czasu przelatałem moze z 1k km i jest ok, czary mary. Jak znajdziesz przyczynę to napisz na forum, sam jestem ciekaw, co to za dziadostwo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Wezme to jeszcze raz przeczyszcze . A jak nie pomoże to kupie na larssonie caly zestaw naprawczy - wymienie i bedzie ok. 25zł komplecik to nie, az tak drogo. Aha pukniecie od dolu w komore pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi