szpaku Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) Witam. Mam pewien problem: Miałem lekką kolizję moją Virago 125 i muszę kupić kilka części.Na allegro nie ma tych części, które potrzebuję.Doczytałem na forum, że niby części od Roadstara pasują idealnie, ponieważ to bliźniak robiony przez żółtych braci na licencji virago.Rzeczywiście na fotkach wygląda tak samo, a części do niego są w rewelacyjnej cenie. Tylko, że: Fotki fotkami, a żeby się nie wtopić chciałbym najpierw zobaczyć czy rzeczywiście są takie same. TU KIERUJę PROśBę DO POSIADACZY ROADSTAR'A: Ma ktoś z was trochę wolnego czasu, żebym się z nim umówił i mógł obejrzeć jego motocykl?Od poniedziałku do piątku jestem w Poznaniu, a od piątku popołudniu w okolicach Kalisza, Ostrowa i Jarocina. Czekam na odp.Pozdrawiam szpaku P.S. Dzwoniłem po dealerach i już nie mają ich w ofercie(w sensie wszystko poszło). Edytowane 5 Lipca 2008 przez szpaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 motocykli może faktycznie nie być już w ofercie ale części są. Wejdź na mojego chomika i pooglądaj sobie zestawienia mojego Keewaya z VIRAG 250. Serwis, w którym go serwisuję montował do tych wirażek części od keewaya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Czy ktoś posiada w ogóle tego Roadstara 250? Jestem bardzo ciekawy opinii o nim, bo myślę nad zakupem, ale ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje w stylu: jak z serwisem, czy już jest wycofywany z produkcji ze względu na normy Euro-3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Czy ktoś posiada w ogóle tego Roadstara 250? Jestem bardzo ciekawy opinii o nim, bo myślę nad zakupem, ale ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje w stylu: jak z serwisem, czy już jest wycofywany z produkcji ze względu na normy Euro-3? Tu masz test http://www.klub-chinskich-motocykli.pl/ind...id=63&Itemid=14, a resztę poczytaj na forum Klubu, znajdziesz tam sporo info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Keeway je wycofał w Polsce. Ale Zipp nadal je sprzedaje. I nadal mają w ofercie. Części też muszą mieć. Dystrybucja Zippa jest jedną z droższych no i jakościowo lepszych podobno. "Daria lat 34. Pomimo wieloletnich doświadczeń z motocyklami o znacznie wyższych pojemnościach ROADSTAR wzbudził we mnie ogromną sympatię. To diablo wdzięczny w prowadzeniu motocykl, powiedziałbym wręcz seksownie zalotny. Potrafi uwieść subtelnością kształtu, formy, delikatnością przemieszaną z siłą, szybkością, agresją przyspieszenia. Drzemie w nim taki zwierzęcy magnetyzm..." Do tego działa na laski :D Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 A może jej chodziło o Yamahę Road Star 1600?Też bardzo seksowny motocykl. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Dlaczego inni importerzy musieli wycofać swoje sprzęty typu Roadstar 250 ze względu na normę EURO-3, a Zipp nadal może sprzedawać? Kiedy i on się wycofa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) Nie ze względu na EURO-3. Co żeś się tak uczepił tego EURO3. Mój jest rocznik 2007 i ma w papierach, że spełnia normę. W innych krajach dalej sprzedaja. Widocznie słabo schodziły. Albo robią miejsce dla czegoś nowego. A może jej chodziło o Yamahę Road Star 1600?Też bardzo seksowny motocykl. No to jeżeli laska pisze, że wcześniej jeździła na większych pojemnościach... to chyba musiały być jakieś hossbossy z silnikiem HEMI lub od helikoptera :D Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi