kamilp7 Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Zrobilem to po swojemu i dziala jak nalerzy. Zadnych stukuw, tylko ja stoi na luzie co cos grzechocze a jak wcisne sprzego to przestaje. Ale mam to gleboko w d****. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 hałasuje kosz sprzegłowy... u mnie w sendzie jest tak samo;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 mozliwe ale w jezdzie to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Zrobilem to po swojemu i dziala jak nalerzy. Zadnych stukuw, tylko ja stoi na luzie co cos grzechocze a jak wcisne sprzego to przestaje. Ale mam to gleboko w d****.Prawdziwe podejście motocyklisty :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi