Skocz do zawartości

Midnight Star 1300 XVS1300 XVS1300A V-Star1300 - wymiana doświadczeń :)

QuadMan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To nie ciekawa wiadomość, szukaj czegoś odpowiedniego, zdaje się że w poniedziałki jest dodatek do wyborczej z ofertami pracy

Powodzenia

Edytowane przez tqmeh

co tam u Was, jak przygotowania do sezonu?

sezon rozpoczęty - 250 mil nakręcone .....i strach co dalej :laugh: znowu w sezon zrobię tyle co 12-15 letnie motocykle (w swym życiu) na allegro :banghead:

Edytowane przez pyra.pl

Witam. Zastanawiał sie ktoś z Was kiedyś na przewozeniem roweru na Midnight Starze? Czy ja poprostu szukam dziury w całym? Huehue. Chodzi mi coś takiego po glowie, żeby zmontowac ze stelarza prawego kufra i listwy samochodowej na rower...

Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2

Witam. Zastanawiał sie ktoś z Was kiedyś na przewozeniem roweru na Midnight Starze? Czy ja poprostu szukam dziury w całym? Huehue. Chodzi mi coś takiego po glowie, żeby zmontowac ze stelarza prawego kufra i listwy samochodowej na rower...

Allle po co :ohmy:

Na dalekim wschodzie na skuterze jedzie cała 5-osobowa rodzina, i zabierze jeszcze z 10 kurczaków i jedną swinkę, więc sam rower pewnie dasz radę :rolleyes:

Z tym ,że nie wystarczy Ci sama jazda motocyklem - dla przyjemności ? A jak chcesz się jeszcze trochę zmęczyć to zamiast pedałować ,popchaj moto tak z kilometr :cool:

Cześć,

Będzie pasowała, na opono masz waśnione dość precyzyjne

zakupiłem tą także z Birdgestone G 722 170/70 B16 75 H Tył TL M/C J

http://www.oponeo.pl/dane-opony-motocyklowej/bridgestone-g-722-170-70-b16-75-h-tyl-tl-m-c-j#50723413

Ludzie po giełdach mówili że są za twarde do PL, mam ją dopiero jeden sezon, dla mnie jest OK

Info z instrukcji:

170/70B 16M/C 75H

Model

Dunlop/k555

Bridgstone/exedra G722 G

Edytowane przez tqmeh

Allle po co :ohmy:

Na dalekim wschodzie na skuterze jedzie cała 5-osobowa rodzina, i zabierze jeszcze z 10 kurczaków i jedną swinkę, więc sam rower pewnie dasz radę :rolleyes:

Z tym ,że nie wystarczy Ci sama jazda motocyklem - dla przyjemności ? A jak chcesz się jeszcze trochę zmęczyć to zamiast pedałować ,popchaj moto tak z kilometr :cool:

Wracam do PL, przenoszę sie do Nowego Sącza, auta nie chce a fajnie byloby podskoczyc do domu z rowerem na weekend, w ogóle chciałbym na Mazury sie wybrać, a tam też fajnie na rowerku byłoby pokrecic, poszukam używanego stelarza pod kufry i może cos sie uda wykombinowac, huehue

Cześć,

Będzie pasowała, na opono masz waśnione dość precyzyjne

zakupiłem tą także z Birdgestone G 722 170/70 B16 75 H Tył TL M/C J

http://www.oponeo.pl/dane-opony-motocyklowej/bridgestone-g-722-170-70-b16-75-h-tyl-tl-m-c-j#50723413

Ludzie po giełdach mówili że są za twarde do PL, mam ją dopiero jeden sezon, dla mnie jest OK

Info z instrukcji:

170/70B 16M/C 75H

Model

Dunlop/k555

Bridgstone/exedra G722 G

Bridgestone G 722 170/70 B16 75 H Tył TL M/C J

W opisie znalazłem do 385kg,jezdżąc z plecaczkiem ma ze stówke więcej