tqmeh Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Witajcie, co tam u Was, jak przygotowania do sezonu? na dolnym śląsku póki co leje.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Ja od poczatku marca jestem bezrobotny, takze ostatnio duzo jezdzilem, bo mialem egzamin z jazdy na moto, huehue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) To nie ciekawa wiadomość, szukaj czegoś odpowiedniego, zdaje się że w poniedziałki jest dodatek do wyborczej z ofertami pracy Powodzenia Edytowane 16 Marca 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 A nie, spoko, sam sie zwolnilem huehue, w kwietniu wracam do Polski popracowac troche przy meblach a potem znowu wyjazd do UKTakze, aktualnie pelen relaks, huehue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) co tam u Was, jak przygotowania do sezonu?sezon rozpoczęty - 250 mil nakręcone .....i strach co dalej :laugh: znowu w sezon zrobię tyle co 12-15 letnie motocykle (w swym życiu) na allegro :banghead: Edytowane 17 Marca 2014 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Puki co przestało lać i tylko wieje ostro, pod koniec tygodnia zapowiada się ładna pogoda więc będą pewnie pierwsze w tym roku kilometry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) +20 a człowiek w pracy... Edyta... sezon otwarty, pierwsze km przejechane, MS odpalił na pół obrotu :D Edytowane 21 Marca 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam. Zastanawiał sie ktoś z Was kiedyś na przewozeniem roweru na Midnight Starze? Czy ja poprostu szukam dziury w całym? Huehue. Chodzi mi coś takiego po glowie, żeby zmontowac ze stelarza prawego kufra i listwy samochodowej na rower... Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam. Zastanawiał sie ktoś z Was kiedyś na przewozeniem roweru na Midnight Starze? Czy ja poprostu szukam dziury w całym? Huehue. Chodzi mi coś takiego po glowie, żeby zmontowac ze stelarza prawego kufra i listwy samochodowej na rower... Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2Allle po co :ohmy:Na dalekim wschodzie na skuterze jedzie cała 5-osobowa rodzina, i zabierze jeszcze z 10 kurczaków i jedną swinkę, więc sam rower pewnie dasz radę :rolleyes:Z tym ,że nie wystarczy Ci sama jazda motocyklem - dla przyjemności ? A jak chcesz się jeszcze trochę zmęczyć to zamiast pedałować ,popchaj moto tak z kilometr :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Cześć. Musze wymienić opony tył w moim MS,teraz mam założoną opone o takich oznaczeniach:170/70B16M/CCzy będzie pasować taka opona: BridgestoneExedra Max 170/70 B16 75 H albo DunlopK555 170/70 B16 75 H Nie znam sie na tych oznaczeniach a chce sam kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Cześć, Będzie pasowała, na opono masz waśnione dość precyzyjne zakupiłem tą także z Birdgestone G 722 170/70 B16 75 H Tył TL M/C J http://www.oponeo.pl/dane-opony-motocyklowej/bridgestone-g-722-170-70-b16-75-h-tyl-tl-m-c-j#50723413 Ludzie po giełdach mówili że są za twarde do PL, mam ją dopiero jeden sezon, dla mnie jest OK Info z instrukcji:170/70B 16M/C 75HModelDunlop/k555Bridgstone/exedra G722 G Edytowane 25 Marca 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 jeżeli Bridgeston,to bierz EXEDRA MAX to nowszy model, ponoć lepszy :rolleyes: nabyłem przód i tył w INOPONY rm 1060 zł prod 3/4 kwarał 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam. Zastanawiał sie ktoś z Was kiedyś na przewozeniem roweru na Midnight Starze? Czy ja poprostu szukam dziury w całym? Huehue. Chodzi mi coś takiego po glowie, żeby zmontowac ze stelarza prawego kufra i listwy samochodowej na rower... Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2 Allle po co :ohmy:Na dalekim wschodzie na skuterze jedzie cała 5-osobowa rodzina, i zabierze jeszcze z 10 kurczaków i jedną swinkę, więc sam rower pewnie dasz radę :rolleyes:Z tym ,że nie wystarczy Ci sama jazda motocyklem - dla przyjemności ? A jak chcesz się jeszcze trochę zmęczyć to zamiast pedałować ,popchaj moto tak z kilometr :cool:Wracam do PL, przenoszę sie do Nowego Sącza, auta nie chce a fajnie byloby podskoczyc do domu z rowerem na weekend, w ogóle chciałbym na Mazury sie wybrać, a tam też fajnie na rowerku byłoby pokrecic, poszukam używanego stelarza pod kufry i może cos sie uda wykombinowac, huehue Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Cześć, Będzie pasowała, na opono masz waśnione dość precyzyjne zakupiłem tą także z Birdgestone G 722 170/70 B16 75 H Tył TL M/C J http://www.oponeo.pl/dane-opony-motocyklowej/bridgestone-g-722-170-70-b16-75-h-tyl-tl-m-c-j#50723413 Ludzie po giełdach mówili że są za twarde do PL, mam ją dopiero jeden sezon, dla mnie jest OK Info z instrukcji:170/70B 16M/C 75HModelDunlop/k555Bridgstone/exedra G722 G Bridgestone G 722 170/70 B16 75 H Tył TL M/C JW opisie znalazłem do 385kg,jezdżąc z plecaczkiem ma ze stówke więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Cały motor, tzn na 2 koła idzie ta waga ;) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi