pyra.pl Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 , żeby dzień przed nie wyszło że nikt sie nie zjawi.... Renia z Luckiem i Nytu z plecaczkiem to sprawdzona ekipa............resztę poczytaj od grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nytu Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ja również jestem za tą opcją we własnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1977 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Pytanko.Kupiłem Yamahe Thundercat YZF600R. Pytanko. Czeka mnie wymiana opon. Czy ktoś może mi coś doradzić??? Edytowane 10 Lutego 2014 przez Adam1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Osobiscie tez wolimy wyzywienie we wlasnym zakresie :-) tak jak pyra pisal w zeszlym roku to sie sprawdzilo :-) a nocleg to jest pod chmurką czy jak ? Oki czyli mamy już coś wyjaśnione odnośnie wyżywienia, ws noclegu do dyspozycji jest 4-5 domków drewnianych 5 -8 osobowych w standardzie "schroniskowym" ;) Witam Adamie! ja swoje oponki kupiłem na oponeo.pl Edytowane 10 Lutego 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1977 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Też patrzyłem na oponeo.pl. Ale przy takiej ilości nie wiem które wybrać. Poczytałem trochę ale na necie też opisują różnie, Dlatego wole posłuchać kogoś kto to kuma z praktyki a nie z gazet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Adam1977 jesteś pewien że dobrze trafiłeś z modelem motocykla -tutaj hydraulika :cool:w sprawie spotkania -mój plecaczek na 50%...........wcześniej ma spotkanie z NFZ i jej wyjazd jest pod znakiem zapytania Edytowane 10 Lutego 2014 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RENIA Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ja z LUCKIEM tez sie piszemy tylko na dzien dzisiejszy nie wiemy czy dojedziemy w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Witajcie, pyra nie ma problemu czy sam czy +1. Będzie dodatkowo kilka maszyn z mojej okolicy więc na tą chwilę jest nas ca. 10 osób Czyli działam z tematem i rezerwuje miejscówkę. Lista osób:1. tqmeh + 12. pyra + 13. Renia + Luck4. Nytu + 15. ...........6. Zapraszam niezdecydowanych.Poniżej kilka filmów z miejsca w którym się spotkamy http://www.youtube.com/watch?v=6GHt1cWgqLU Pozdrawiam Edytowane 11 Lutego 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 4495 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 A ze sie tak zapytam, jest ktos z okolic Nowego Sacza?tak jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 tak jest :)No to fajnie, w kwietni przeprowadzam sie do N Sacza, takze moze bedzie okazja sie spotkac, chetnie sie do Piwnicznej przejade, mialem przyjemnosc byc tam kilka tygodni na zielonej szkole, dawno, dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nytu Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 A tu chętnych na spotkanie nie widać :icon_exclaim: Chyba trzeba będzie dać jakąś reklamę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 albo zwrot kosztów :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Nytu na następnym będzie nas więcej powili spokojnie do celu ;) Dzisiaj mocno słońce zachęcało do jazdy... Do zaplanowania mamy czas, jakie są Wasze propozycje, jak wcześniej mówiłem mogę zaproponować trasę po okolicy Edytowane 14 Lutego 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Książ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Wszystko zależy od Was, pytanie ile ewentualnie km/czasu jest na to przeznaczone, mam już małą listę zrobiona do weryfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi