Liteon44 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ir1 - ładna pyrka, też mam srebrną, ale moja strzała to 1300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss73 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Byłem w serwisie Yamaha w Poznaniu, moto nie miało zrobionej akcji serwisowej, ale "jest z USA" i trzeba sprawdzić czy wymiana przysługuje...Czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) nikt nie robi łaski, to nie dealer robi akcje tylko Yamaha. i nawet nie yamaha motor poland(eu) twardym trza być nie mientkim :laugh:mdziubin niestety, u mnie rok2008- też tak jest Edytowane 12 Czerwca 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liteon44 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 nikt nie robi łaski, to nie dealer robi akcje tylko Yamaha. i nawet nie yamaha motor poland(eu) twardym trza być nie mientkim :laugh:mdziubin niestety, u mnie rok2008- też tak jestA ja mam z 2008r i po moim VINie wyszło,że nie trzeba nic wymieniać. Ktoś wcześniej pisał, że tylko z 2007r się łapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziubin Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 z moich obserwacji wynika, że kontakt z dealerem jest bezowocny w sprawie akcji serwisowej.Więc myślę napisać jeszcze raz na adres poniżej, z prośbą o wytłumaczenie dlaczego motocykle z USA nie są przewidziane możliwością przeprowadzenia akcji. W przypadku odmowy wyślę mail do http://global.yamaha-motor.com/ z załacznikiem mail'a od dealera Polska Gdybyśmy przeprowadzili wspólną akcję to może coś ugramy, w kupie siła??? Yamaha Motor Middle Europe B.V. (sp. z o.o.) - Oddział w PolsceAl.Jerozolimskie 21202-486 WarszawaWszelkie zapytania prosimy kierować na:Tel. 22 571 40 70E-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liteon44 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 A gdzie ubezpieczacie swoje motorki. Mi kończy się ubezpieczenie, mam w PZU i w tym roku chcą już 90zł za samo OC (mam 60% zniżek), a za NNW 79zł. Niby nie wiele, ale z dwa lata temu za OC zapłaciłem ok 50zł, więc zastanawiam się, czy aby PZU nie zdziera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) z moich obserwacji wynika, że kontakt z dealerem jest bezowocny w sprawie akcji serwisowej.Więc myślę napisać jeszcze raz na adres poniżej, z prośbą o wytłumaczenie dlaczego motocykle z USA nie są przewidziane możliwością przeprowadzenia akcji. W przypadku odmowy wyślę mail do http://global.yamaha-motor.com/ z załacznikiem mail'a od dealera Polska Gdybyśmy przeprowadzili wspólną akcję to może coś ugramy, w kupie siła??? Yamaha Motor Middle Europe B.V. (sp. z o.o.) - Oddział w PolsceAl.Jerozolimskie 21202-486 WarszawaWszelkie zapytania prosimy kierować na:Tel. 22 571 40 70E-mail: [email protected]Zadzwoń sobie do Yamaha Motor Beskid . Tam znają temat i ci sprawdza po VINie czy sie gwiazda kwalifikuje . Moja z USA zrobili bez problemow i Lucka moto tez bylo tam umowione na wymiane. Poprostu konkret servis a nie spychologia . Jeżeli tak to ja bym wtedy interweniował w centrali ze dealer w Twojej miejscowości olewa temat . Możemy wtedy wszyscy napisać maila ze nie godzimy sie na takie traktowanie . W kupie siła :D A gdzie ubezpieczacie swoje motorki. Mi kończy się ubezpieczenie, mam w PZU i w tym roku chcą już 90zł za samo OC (mam 60% zniżek), a za NNW 79zł. Niby nie wiele, ale z dwa lata temu za OC zapłaciłem ok 50zł, więc zastanawiam się, czy aby PZU nie zdziera?Tez mam w PZU i 60% zniżek . OC 82 , NNW 66 , AC 1289 . Także stawki podobne Edytowane 13 Czerwca 2013 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zadzwoń sobie do Yamaha Motor Beskid . Tam znają temat i ci sprawdza po VINie czy sie gwiazda kwalifikuje . Moja z USA zrobili bez problemow i Lucka moto tez bylo tam umowione na wymiane. Poprostu konkret servis a nie spychologia . Jeżeli tak to ja bym wtedy interweniował w centrali ze dealer w Twojej miejscowości olewa temat . Możemy wtedy wszyscy napisać maila ze nie godzimy sie na takie traktowanie . W kupie siła :D Tez mam w PZU i 60% zniżek . OC 82 , NNW 66 , AC 1289 . Także stawki podobneCześć, daj jakieś na miary na ten salon. Odnośnie ubezpieczenia, jak masz coś powiązane ubezpieczeniem nieruchomości to wiadomo że razem taniej,Jak nie i szukasz samego OC bierz gdzie najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Wujek Google ci podpowie namiary Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziubin Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 witam,easy rider'si wysłałem w imieniu posiadaczy Yasiek v star 2007 zapytanie do Yamaha Polska w sprawie akcji serwisowej, czekam na odpowiedź.Póki co nie będę zdradzał treści, ale będę informowal na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 co taka cisza? wszyscy jeżdżą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liteon44 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 co taka cisza? wszyscy jeżdżą ?Pewnie jeżdżą, ale też dlatego jest cisza, bo to bezawaryjne maszyny, to nikt nie pisze o problemach :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pracuje się wiec co tu pisać ;)W ostatnią sobotę zrobiłem małą przejażdżkę po A4 Nolan daje rade przy szybszej jeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 co taka cisza? wszyscy jeżdżą ? o tej porze to raczej śpią :ohmy: ja szykuje się do wyjazdu . 1 lipca startuje i jakieś 6 tys km mojemu "potfurowi" przybędzie :cool: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liteon44 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 o tej porze to raczej śpią :ohmy: ja szykuje się do wyjazdu . 1 lipca startuje i jakieś 6 tys km mojemu "potfurowi" przybędzie :cool:Ja na początku lipca lecę do Bydgoszczy, ale to w dwie strony jedyne 600km. Musiałbym 10 razy obrócić, żeby 6tysi zrobić :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi