pyra.pl Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 "Tempomat" tylko taki http://www.lidor.pl/tempomat-motocyklowy-ky-6218.htmlPrawa w górę :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liteon44 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 "Tempomat" tylko taki http://www.lidor.pl/tempomat-motocyklowy-ky-6218.htmlPrawa w górę :laugh:A ja znalazłem bardzo ciekawy tempomat, działający na zasadzie elektromagnesu. Ładnie wykonany i super wpasowuje się na rączkę. Zobaczcie sami filmik na YT: Niestety powala ceną 690zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesz Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) drodzy forumowicze,pytanie otwarte:od 5 lat odwiedzam zlot na faaker see ale z trasą po UE przed dojazdem na rzeczony zlotzwykle robiłem ją z moim serdecznym przyjacielem (HD) ale od zeszłego roku kolega nie może więc:czy ktoś z szanownego towarzystwa pisze się na wyprawę na przełomie sierpnia i września, maks 10 dni (kalendarzowo tydzień) na poważną trasę ok. 6 tyś km?jeśli będzie (będą chętni) to udostępnię planowaną trasę (do ewentualnej weryfikacji)informacyjnie - jestem fanem konfliktów zbrojnych, wszelkich muzeów militarnych oraz architektury obronnej co w pewnym sensie definiuje trasęwarunki - bywają przeloty po 1200 km dziennie, sypianie pod namiotem, na faak 3 dniowa przerwa rekonwalestencyjna (2 noclegi)poza tym jestem wodnikiem, lubię zwierzęta i takie tam pierdoły z tego co czytałem w tego typu anonsach :biggrin: Edytowane 23 Maja 2013 przez jesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liteon44 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Muszę powiedzieć, że szykuje się niezła wypraw jesz! Ja niestety nie dam rady, a z tego co widzę mamy podobne zainteresowania - militaria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesz Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) to zapraszam do ekipy :) 2 lata temu zrobiłem Normandię, chyba najfajniejsza pod względem naszych zainteresowań, polecam ;) Edytowane 26 Maja 2013 przez jesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) Zainteresowania ciekawe, też mi się one udzielają, na Dolnym Śląsku jest tego sporo.Można po Polsce zrobić małą wyprawę po tego typu budowlachZwiedzałem ostatnio sztolnie w Osówce, mimo upływu tej budowli lat szczęka opada. Edytowane 26 Maja 2013 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liteon44 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Witam kolegów i koleżanki!!!Mam takie pytanie, czy przy stanie licznika 5600mil normalnym jest, że kończy mi się już opona z tyłu??? Mam oryginalną, czy one tak szybko się ścierają, czy za ostro jeżdżę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 moja wytrzymala 10 000 mil, ale byla praktycznie lysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Cześć, coś za szybko, ja mam do wymiany ale na liczniku 16 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liteon44 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 moja wytrzymala 10 000 mil, ale byla praktycznie lysaDzięki erykma za odpowiedź. Nie wydaje mi się, żeby moja do dyszki dociągnęła, ale cóż - wymieni się i tyle :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) jeżeli licznika nikt nie kręcił(nic na to nie wskazuje) Bridgestone tył ok 13.000km , przód 17.000 km - lubię odkręcić :biggrin: , generalnie trasy , pełne obciążenie :biggrin: (środkowy rowek z tyłu ledwo widoczny, przód 1mm) Edytowane 30 Maja 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Cześć,mam pytanko.Kiedy zbliża sie rezerwa w moim midnight starku kontrolka sie zapala po chwili gaśnie i tak z 2 -3 razy zanim zapali się na stałe,jest to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Witam nowych maniakow MS-ów :-) ja wymienialem opone na tyle po 9k mil ale mogłem jeszcze na niej sporo jeszcze pociągnąć . Wyjezdzalem jednak na wakacje i w planach było 5-7 tys km do nawiniecia więc nie chciałem ryzykować . Tylko ja zawsze jeżdżę solo więc obciążenia mniejsze ;-)Cześć,mam pytanko.Kiedy zbliża sie rezerwa w moim midnight starku kontrolka sie zapala po chwili gaśnie i tak z 2 -3 razy zanim zapali się na stałe,jest to normalne?Pewnie motor Ci sie bujnal na jakiejś dziurze i czujnik poszedł do góry i kontrolka zgasla . Tez tak czasem mam Edytowane 30 Maja 2013 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Też tak mam, dojechałem na miejsce, zaparkowałem a tu rezerwa.Podoba mi się to że po zaświeceniu rezerwy licznik zaczyna automatycznie zliczać przejechane na niej km.Ile można spokojnie jadąc przejechać jeszcze na rezerwie? Edytowane 30 Maja 2013 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ja przyjechałem najwiecej 33 mile i wydawało mi sie ze już sie zaczął pomału dlawic . Albo to tylko stres mnie zjadal :D ale tyle najwiecej przyjechałem Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi