DEVIL INCARNATE 666 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 hej . Mam od tygodnia problem ,w lewej dolnej czesci silnika w vulkanie 750 przy zwiekszaniu obrotow lub przy ruszaniu powoli czy gwaltownie slychac pod pokrywa stuki na wolnych obrotach nic jest ok tylko dodam gazu lub ruszam stuki .W serwisie gosc posluchal gadal jakas tulejka z sprzegielka do wymiany . w drugim serwisie ze zawory .sami zbytnio sa niezdecydowani moze ktos poradzi prosze coz to moze byc .ach jeszcze przy ruwnomiernej jezdzie cisza lecz gdy dam po garach stuka .PORADZCIE COS PROSZE . POZDRO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 a ja myśle, ze może być popsuty napinacz rozrządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVIL INCARNATE 666 Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 a ja myśle, ze może być popsuty napinacz rozrządku... dzieki za odpowiedz . tez tak mysle bo szarpie przy wolnej jezdzie , i slychac lancoszki ,we wtorek do serwisu to zobacze dzieki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 dzieki za odpowiedz . tez tak mysle bo szarpie przy wolnej jezdzie , i slychac lancoszki ,we wtorek do serwisu to zobacze dzieki . Witama co ma lancuszek rozrzadu do szarpania motocyklem... to nie jest lancuch napedowy. Takie gdybanie na forum o dzwiekach jest tylko podsuwaniem mozliwych przypadkow... rownie dobrze moze to byc panewka... kierunek - warsztatpozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi