nitka Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Szukam Suzuki SV bez owiewki, kolor najchetniej czarny, rocznik 2006 i w górę :icon_question:Oczywiście zalezy mi na tym, żeby moto było zadbane, garażowane itd. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam!Wiem, że to nie V-ka ale w podobnym klimacie.Yamaha FZ6 w wersji N końcówka 2005. Cała czarna.http://www.allegro.pl/item390549535_yamaha...duzo_zdjec.html Cena do uzgodnienia.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Hej!dzięki za informację. Niestety Fazer jest dla mnie za wysoki :) dlatego szukam SV. Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie :lalag: A(nitka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi