Tuzmen Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) Cześć, jak w temacie, pilnie poszukuję namiarów na parking strzeżony w okolicy wolapark, osiedla Koło.Obecnie wszystkie jakie znam nie mają miejsc dla motocykli. proszę zostawić na kilka dni, potem oczyszczalnia pozdrawiam bluesowo ps. b.chętnie wynajmę z kimś na spółę garaż, lub miejsce w garażu. Edytowane 1 Lipca 2008 przez Tuzmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 cze,najbliżej jakie znam garage do wynajecia są na himalajskiej na bemowiewynajmuje je wojsko po ok 100 zł netto /mcgarage ze światem, 17 m2www.wam.net.pl pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal33-33 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Bardzo fajnym pomysłem jest portal internetowy www.iparkomat.pl. Można na tej stronie dodawać ogłoszenia dotyczące wolnych parkingów. Ja mam pod domem plac, który się zwalnia jak jadę do roboty. W tym czasie, udostępniam to miejsce jednej osobie, za drobną opłatą. Fajny sposób na zarobienie tych paru groszy w ciągu miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi