Tobik Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 A czemu jak jest wykaz forów miast to jako najświeższy temat widnieje "Policyjne moto w kluczborku" , a nie Memento Mori ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 bo memento jest przeniesione do głównego działu, a w Opolskim jest tylko link. Zrobiłem tak, żeby po pierwsze więcej osób dowiedziało się o memento, a po drugie przenosząc temat nie chciałem wprowadzać zamieszania w Opolskim i zostawiłem link'a. a i jeszcze jedno Osoby chętne na grila po memento niech się wpisują: 1. Tobik2. LukaszXVS3. Piotrek POGODA Jak widac w linku temperatura będzie oscylować w okolicach 7 stopni, więc ciepło to nie jest. I co dalej z tym grilem? Prawdę mówiąc, to mi się powoli odechciewa grila przy takiej temperaturze :-( Szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Na memento bede napewno ale faktycznie pogoda nas nie rozpieszcza, wlasnie wrocilem z dworu i jest strasznie...nie wiem co z grillem, jak bedzie ok, ale nie wiem ile wytrzymamy przy takiej temp. w dodatku obok jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 raczej z grila nici, ale nad jeziorko można skoczyć, albo gdziekolwiek indziej. Albo mam jeszcze jeden lpomysł. W Chocianowicach jest stara karczma, tam można się wybrać na coś dobrego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) ten pomysl mi sie bardziej podoba niz wizja grila przy 5 stopniowej temp. w okolicy jeziora... w karczmie bedzie mozna sie rozgrzac... ( %_% ) P.S. i co wymysliliscie? Edytowane 13 Września 2008 przez LukaszXVS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 ja myślę, że wszystko ustali się na miejscu. Gril jest, ja węgiel mam, kiełbaski dla siebie zakupiłem. Jeśli pogoda będzie ok, to lecim na Turawe, jak nie to lecim na Chocianowice :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Na Memento się jutro stawię tak jak się umawialiśmy o 12 przed remizą, ale po ja odpadam, przeziębiony mocno jestem :/ To jedzie ktoś przez Opole/ z Opola? Tomek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Łukasz jedzie przez Opole. Nie żebym wam rozkazywał, czy coś, ale dobre miejsce na spotkanie będziecie mieli na petrochemi koło word'u :icon_rolleyes: Do zobaczenia jutro! PS Mój 1000 post :-) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi21 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Powitać :icon_eek: Na ten grill/koncert/wypad do Ciechanowic są jeszcze wejściówki :D ? Pytam, bo mój motor nie należy do najszybszych na świecie i jego prędkość przelotowa raczej różni się od tej przelotowej np. Seven Fifty. Pozdrawiam i czekam aż ktoś odpisze :cool:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Witam!Ja sie dzisiaj na orlenie zaziębiłem przokrutnie, dlatego gryl odpada jak dla mnie i te chocianowice tez raczej:) ale pomysle,na memento na pewno polece:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Heheh widzę że wszyscy się na memento zjawią tyle że będę kichać i prychać. Tobi21- wejściówki jeszcze są, jak jedziesz przez opole to możemy razem tam pojechać. Tomek G Edytowane 13 Września 2008 przez tomeczek151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Pytam, bo mój motor nie należy do najszybszych na świecie i jego prędkość przelotowa raczej różni się od tej przelotowej np. Seven FiftyMoja przelotówka to najczęsciej okolice 100 - 120 km/h częsciej bliżej 100 niż 120, nie licząc autostrad - tam okolice 150. Wejściówek już nie ma, bo i nigdy nie było! Im więcej sprzętów tym lepiej. Gril odpada, skoro Tobiasz się przeziębił w robocie, ale Chocianowice jak najbardziej - ogolnie jest to restauracja/knajpa zrobiona ze stodoły, dość fajnie tam jest. @ tomeczek151Kolega tobi21 jest z okolic Wielunia, a to całkiem inny kierunek :icon_exclaim: A co do koncertu to sprawa ma się tak, ja jadę z rodzinką puszką, jak coś, to mogę was prowadzić - dzisiaj też byłem w tej galerii więc nie ma problemu, oczywiście, jeśli będziecie chcieli jechać. W sumie na moto też bym mógł jechać, ale jest kilka przeszkód, a wszystkie rozwiązała by wyższa temperatura otoczenia :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 bo memento jest przeniesione do głównego działu, a w Opolskim jest tylko link. Zrobiłem tak, żeby po pierwsze więcej osób dowiedziało się o memento, a po drugie przenosząc temat nie chciałem wprowadzać zamieszania w Opolskim i zostawiłem link'a. a i jeszcze jedno Osoby chętne na grila po memento niech się wpisują: 1. Tobik2. LukaszXVS3. Piotrek POGODA Jak widac w linku temperatura będzie oscylować w okolicach 7 stopni, więc ciepło to nie jest. I co dalej z tym grilem? Prawdę mówiąc, to mi się powoli odechciewa grila przy takiej temperaturze :-( Szkoda!No na tego grila to coś was dużo jest zapisanych więc nie będę sie wcinał. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Do grila miało być więcej osób, bo z samego Kluczborka było by z 5 albo i lepiej. Ale pogoda nas nie rozpieszcza, więc grila prawdopodobnie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Zmarznięty dostarłem do domu, wrzuci ktoś swoje zdjęcia z memento? Tomek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi