Arek RF Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam!Mam prośbę do osób mieszkających w Warszawie. Chciałbym żeby ktoś obejrzał motocykl w okolicach Służewca, jest to turystyczne enduro. Jeśli są chętni do pomocy, będę bardzo wdzięczny i więcej danych prześle na priv. Mieszkam w Gdańsku i podróż 350 km nadaremnie wcale mi się nie uśmiecha. Zależy mi żeby było to w tym tygodniu, najlepiej do czwartku, bo ewentualnie w sobotę mógłbym przyjechać i go kupić. Niedziela odpada-Kubica! :biggrin: Pomóżcie koledze bo to już 10 miesięcy bez moto! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 ...będę bardzo wdzięczny i więcej danych prześle na priv. Mieszkam w Gdańsku i podróż 350 km nadaremnie wcale mi się nie uśmiecha. Mógłbym spróbować, ale dopiero od czwartku mam trochę wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek RF Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Mógłbym spróbować, ale dopiero od czwartku mam trochę wolnego.Dzięki, wysłałem Ci namiary na priva. :buttrock: Czy ktoś może wcześniej niż w czwartek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi