IZO Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 witam jak w temacie... jest tu ktoś co wie na ten tem,at ? co da sie przeszczepic co pasuje itp. mam na myśli ten chłodzony cieczą co w suzuki rg pomiedzy tym chłodzonym powietrzem 5 biegów wyglądaja bardzo podobnie i myśle ze cos musi paować PS.jeśli ktoś ma silnik z suzuki rg 80 kupie od zaraz !!! bardzo prosze o kontakt bo jak nie odratuje mojego motoru to ide się powiesić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 A co masz ze swoim MOTO nie tak ? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 hmm motor jest z norwegi i jakies ziomki wsadzily tam cylinder malossiego z nikasilowego i juz w paru miejscach nikasil jest starty do zera... ch*j wie jakim códem to jeszcze jeździ... i ze skrzynią nie jest wszystko w porządku.z tego co szukałem to ciezko bedzie dorwać taki sam cylinder i kminie zaaplikowac z suzuki rg 80 bo w tskach tez takie szly mam mocowanie na chłodnice i wszystko... ale z drugiej strony bardzo zalezy mi na nikasilu i zastanawiam sie co robic... a nie wymieniam go za nic :icon_rolleyes: sentyment + to ze objezdzony na nim jestem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Na allegro dostaniesz napewno cylinderek z pierścionkami od Suzuki. A co nie masz Chłodnicy od Suzuki ? ;] Ja tez mam cos nie wporzadku z nimi ale juz sie przyzwyczailem i czasem usze go troche na biegu puscic i wtedy jest juz wszystko ok i normalnie wchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 kurde wypadła mi z portfela ta chłodnica... a to pech :notworthy: mam chłodzony powietrzem 5 biegów silnik.... niech sie ktos wypowie na temat a nie pierdoły bez urazy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi