Gość ?ukaszP Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 mogę kupić viktorię kr 35 pionier nie wiem czy WH, SS, czy SN ale ponoć 100% org 40roczekbez papierów , na chodzie zrobiona blacha + pomalowana podkładem do lakierowania + do zrobienia chromy ile warto zapłcić ? ile będzie mnie kosztować pomalowanie i chromy?możę znaczie dobrego "malarza"???z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sahara Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 szukam wszelkich informacji na temat motocykla VICTORIA KR 35 WH, ponieważ taki nabyłam i tak : po pierwsze potrzebuję przód do tego modelu i bardzo dużo informacji technicznych jak i historycznych czyli gdzie kiedy powstał, na jaką slae były produkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 szczatkowe dane dot. modelu 35ss pionier http://www.autogallery.org.ru/victoria.htmpod spodem jest email do kolesia ktory przesłał dane - sprobuj moze działa nadal.../ zycze wytrwałosci w odbudowie zabytkowego motocykla....satysfakcja potezna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi