ruthi7 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam!Ogłoszenie na szybko, jutro wrzucę link do aukcji allegro gdzie będzie (jak zawsze na moich aukcjach) około 50 szczegółowych zdjęć. DANE:Yamaha YZF 600 R Thundercatrok 1998pierwsza rejestracja 31/03/1998kolor czarny (wersja z mieszanym czarnym połyskiem i matem)przebieg: 23tyśksiążka serwisowa z wpisami oraz rachunkiKomplet dokumentów, kluczyków etc. Motocykl w rzadkim malowaniu (kombinacja czerni połysku i matu). Motocykl BEZWYPADKOWY, stan techniczny BDB. Opony, napęd oraz klocki bez problemu wytrzymają cały sezon. Wizualnie bez żadnych otarć, parkingówek etc. Jedynie drobne ryski powstałe w wyniku normalnej eksploatacji. Przebieg autentyczny potwierdzony dokumentami. Więcej info oraz zdjęcia na aukcji. INFO PW bądź [email protected] lub gg 2814187 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam link do aukcji, zdjęć i wszelkich informacji: http://www.allegro.pl/item390562947_yamaha..._cbr_zx6r_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 UP :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Nowa aukcja i cena: http://www.allegro.pl/item404920342_yamaha..._cbr_zx6r_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 W związku z nierównym wyciągnięciem łańcucha oraz zauważyłem delikatne pęknięcie jednego ogniwka (tym samym uniemożliwiło by to jazdę próbną), dziś założony został nowy napęd (łańcuch + zębatki). Info na aukcji. Cena 10500 do odbioru.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqrski Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Od pół roku nie mogę doprosić o dosłanie brakującej części do wingracka którego dostałem z Twoim Fazerem w styczniu. Na początku odpowiadałeś normalnie. Zobowiązałeś się do dosłania tego co brakuje. Od 3 miesięcy jednak, nie masz nawet ochoty odezwać się na gg. Może tutaj będziesz na tyle łaskawy i odpowiesz kiedy zamierzasz wywiązać się z tego co obiecałeś? To, że wystawiłem pozytywny komentarz na allegro nie znaczy, że możesz mnie olewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi