soldi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Panowie, kto mi powie co to jest za dziurka (zdjęcie)? Zaczął mi z niej wyciekać płyn chłodzący. Nie wiem do czego ona służy, w serwisówce nie ma o tym wzmianki, a rozbierać silnika z ciekawości nie chce :buttrock: Czy to jakieś normalne podciśnieniowe ujście czy jaka cholera? Motorek to Yamaha YZ 426 F z 2000 roku. >> fota << Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 pewnie jakieś odpowietrzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 piekarz ales dowalil hehe . Ten otworek informuje cie ze masz uszkodzone uszczelnienia pompy cieczy , nie wiem jak to w yz, ale w klekocie mam uszczelniacz samego walka ( simerring) bo wkoncu napedzany jest z silnika oraz specialny tzw mechaniczny uszczelniacz pompy , to akurat taka sprezyna zalana guma z grzybkiem na koncu na blaszanym podkladzie . Tak czy owak , mozesz juz zamawiac uszczelniacze pompy cieczy , ale moze akurat w twoim moto to zwykle simmeringi/oringi , wiec zobacz na fiszkach jak to wyglada , albo szukaj w necie. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akiraone Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Panowie, kto mi powie co to jest za dziurka (zdjęcie)? Zaczął mi z niej wyciekać płyn chłodzący. Nie wiem do czego ona służy, w serwisówce nie ma o tym wzmianki, a rozbierać silnika z ciekawości nie chce :biggrin: Czy to jakieś normalne podciśnieniowe ujście czy jaka cholera? Motorek to Yamaha YZ 426 F z 2000 roku. >> fota << masz tutaj link juz to kiedys tlumaczylem http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...2entry1228062 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi