Icea_PL Opublikowano 9 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 Ja bym swoje moto oddał dla kogoś, kto naprawde kocha motocyke ale nie stać go na kupno własnej maszyny A WIESZ ze nad tym samym myslalem, albo oddac go rodzince aby sobie sprzedala ;) ... ale nieeeeeeee, ja i moto to jednosc :> ... one day, we`re gona die together <-- nie no to jush herezje :twisted: Zima powinna sie konczyc szybciej bo Was samobójcze mysli nachodza.... Akurat to nie efekt zimy, przeciez dopiero 2 tyg. nie jezdze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 10 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2004 Ja bym swoje moto oddał dla kogoś, kto naprawde kocha motocyke ale nie stać go na kupno własnej maszynya ja bym dal moto Komus kogo kocham i chcial bym zeby weszla w swiatek motocykli bo ten swiatek to najlepsza rzecz jaka znam.. (czyt. daje naj naj naj wiecej radochy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi