-AraB- Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 ja nie mowilem zebys lal 95 tylko ze sam leje:D zajdz do jakiegos sklepu motocyklowego wes nienajtanszy olej do 2T i ju, a co do gaznika to ciezko ocenic z zewnatrz, moze plywak, albo sproboj przeczyscic jeszcze gaznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jak nie ma większej różnicy między 95 a 98 to będę lał 95. Skuter już normalnie chodzi. :) Chyba było coś z immobiliser'em, bo dzisiaj rano zapaliłem z innego kluczyka i wszystko wróciło do normy. Teraz chodzi na dwóch kluczach dobrze. Olej już mi się kończy, ale jeszcze jeżdżę na mobil extra 2t semi synthetic. Czy taki olej jest dobry, bo kupiłbym go znowu?Aha, czy w kluczyku z immobiliser'em jest jakaś bateria?Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Mobil to dobra firma:) A immobiliser?? Tak na logike to raczej nie, ale moge sie mylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Immobilizer nie ma baterii - napisz czy kupiles uzywany czy nowy.Dziwna historia z tym problemem z odpalaniem - ja sam jezdze takze Elyseo 50 z gaznikiem.Ile wlales tego oleju - powinienes pod korek, nie tylko troche :bigrazz:Powiedz ile przejechales - ja na litrze przejezdzam okolo 1000 km. Czyzbys tyle zrobil w trzy dni? :icon_biggrin:Polecam lekture na ely.fora.pl - to forum poswiecone uzytkownikom Elyseo/Elystar(to nie krypto reklama :clap: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomc1 Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Witam zakupiłem peugota elystara 2005 km ma 8 tyś dlatego że stał więcej jak jezdzil ale kopka mi się rusza i te światła małe po bokach nie swieca jak to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALEK8 Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Czy posiada ktoś liste kodów błędów do elystar 50 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi