virago_78 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Hej! Od dwóch dni jestem szczęśliwą posiadaczką pięknego V-Stara 650 classic! Niestety nie mam jeszcze fotek, ale jak będą to napewno wkleję.Spełniły się moje marzenia i dlatego chce się podzielic tym szczęściem z innymi.Pozdrawiam i szerokiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 :) ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 :icon_mrgreen: :bigrazz: Dzięki Boa :) Tatuaż też mam nowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nick Ci się zdezaktualizował :biggrin:Jak kupię R1 to też się pochwalę :biggrin: :biggrin: Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nick Ci się zdezaktualizował ;)Jak kupię R1 to też się pochwalę ;) :biggrin:Nie wiem czy zmienię nick, przeciez nie będę zmieniać za każdym razem jak kupię nowy motocykl :biggrin: Czekam aż się pochwalisz tą jedyneczką :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) gaaaaaaaaaaatuuuuuuuuuuuulaaaaaaacjeeeeeeeee :) dobrze oblej moto co by nie skrzypiało na zakrętach :P i do zobaczenia wkrótce na jakimś zlocie :buttrock: Edytowane 21 Czerwca 2008 przez cathykgb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) gaaaaaaaaaaatuuuuuuuuuuuulaaaaaaacjeeeeeeeee :) dobrze oblej moto co by nie skrzypiało na zakrętach :smile: i do zobaczenia wkrótce na jakimś zlocie :D ;) :rolleyes: dzięki cathy.właśnie szykuję sie na imprezkę, w celu oblania mojego "kochanka".Dziecko zostaje z tatusiem :biggrin: a więc poszaleje troszkę :wink: Pozdrawiam. Edytowane 21 Czerwca 2008 przez virago_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Nowy motocykl...Nowy tatuaż... ...tylko zdjęć nowych brak :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Nowy motocykl...Nowy tatuaż......tylko zdjęć nowych brak :buttrock: Bo fotografa nie mam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 :biggrin: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi