Pol_dek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Gdzie się spotykamy z Poldkiem? To zależy którędy jedziecie, EARL podaj przybliżoną trasę to powiem gdzie mniej więcej dołącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 To zależy którędy jedziecie, EARL podaj przybliżoną trasę to powiem gdzie mniej więcej dołącze.Mam dwie alternatywne trasy - główna prze Kraków, "boki" przez Brzesko. PozdrawiamE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ja już w domku mam nadzieje, że reszta ekipy także szczęśliwie wróciła z Węgier :lalag: .Wielkie dzięki wszystkim za wspólny wyjazd.Pozdrawiam Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ja już w domku mam nadzieje, że reszta ekipy także szczęśliwie wróciła z Węgier :icon_mrgreen: .Wielkie dzięki wszystkim za wspólny wyjazd.PozdrawiamJa właśnie odespałem podróż - jak zwykle wycieczka była ekstra. Pozdrawiam,E" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol_dek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ja już w domku mam nadzieje, że reszta ekipy także szczęśliwie wróciła z Węgier :banghead: .Wielkie dzięki wszystkim za wspólny wyjazd.Pozdrawiam Witam Jeszcze nie dotarłem do domu. :D Postanowłem wykonać małe "Tour de Pologne", i w chwili obecnej jestem nad Bałtykiem ;) . W niedzielę powinienem być w domku. Pozdrawiam i dziekuję za wspólną wycieczkę. Do zobaczenia, na kolejnej wyprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi