EARL Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Earl --- przecież wiesz że ja nigdy nie odpuszczam okazji.....tym razem jednak poważne problemy rodzinne - i dupa blada :buttrock:Wiem, wiem... tak tylko się dopytuję. Trzeba wyznaczyć onanizatora bis :lalag: 3maj się!E" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autochton Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witojcie :cool: Wróciłem w nocy z Bułgarii, niestety pod koniec tygodnia znów muszę się tam wybrać...Niestety i ja się muszę wysypać z wyjazdu...Po prostu wygląda na to, że nie można mieć aż tyle szczęścia i w każdy długi weekend śmigać....Przykro mi.Czekam z niecierpliwością na zdjęcia.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Niestety i ja się muszę wysypać z wyjazdu...No to porażka w całej rozciągłości... E' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Panowie szlachta trzeba podjąć decyzje, jedziemy czy nie. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Panowie szlachta trzeba podjąć decyzje, jedziemy czy nie.Widziałem się dzisiaj z mrkepassa i wygląda na to, że nie zrażamy się :icon_mrgreen: wykruszeniem części grupy i plan podtrzymujemy. PozdrawiamE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Może podasz jakieś ustalenia? Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Może podasz jakieś ustalenia?Nic nie ustalałem, jedynie przekazałem mrkepasa to co do tej pory było z grubsza wiadomo, żeby mógł podjąć decyzję czy jedzie. PozdrawiamE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) Mam pomysł żeby osoby jadące z Warszawy spotkały sie w piątek rano na stacji benzynowej SHELL przy ul. Ostrobramskiej, a z Tobie wolkan proponuję dołączenie w Wiązownej żebyś nie musiał nadkładać drogi. Pozdrawiam,E" Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez EARL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 O której wyjeżdżacie i które przejście graniczne atakujemy? Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 O której wyjeżdżacie i które przejście graniczne atakujemy?Co do godziny wyjazdu to czekam na propozycje (osobiście uważam, że im wcześniej tym lepiej) a najkrótsza trasa wiedzie przez Hrebenne. PozdrawiamE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrkepassa Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Hej Czyli wstępnie ustaliliśmy zamiast Lwowa, kierunek południe. Propozycje: trasa którą robiliście wcześniej przez Pragę - Budapesz, albo np. można od razu na Węgry trasa W-wa - Eger - Hajduszoboszlo. W tej ostatniej jest prawdziwy aquapark (nie słowackie termalne kupaliska), byłem tam parę lat temu i polecam - olbrzymi teren z wieloma różnymi basenami, atrakcjami itd. Co wy na to - trasa ok 1600 km Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol_dek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam Na Pragę i Budapeszt to trochę mało czasu, w sumie trzy dni, a i w Pradze ciężko bez rezerwacji znaleźć jakieś miejsce do spania, no chyba że namiot. Tak że lepiej chyba na Eger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam Na Pragę i Budapeszt to trochę mało czasu, w sumie trzy dni, a i w Pradze ciężko bez rezerwacji znaleźć jakieś miejsce do spania, no chyba że namiot. Tak że lepiej chyba na Eger.Skoro doszliśmy do wniosku, że nie ma sensu jechać do Lwowa w zawężonym składzie to trzeba pojechać mniej więcej tam gdzie już wiemy czego się spodziewać. Mnie Eger odpowiada - możemy sobie w nim zrobić bazę wypadową i wyskoczyć jeszcze raz do Budapesztu i gdzie jeszcze nam się zachce :D. Pozdrawiam,E' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrkepassa Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Skoro doszliśmy do wniosku, że nie ma sensu jechać do Lwowa w zawężonym składzie to trzeba pojechać mniej więcej tam gdzie już wiemy czego się spodziewać. Mnie Eger odpowiada - możemy sobie w nim zrobić bazę wypadową i wyskoczyć jeszcze raz do Budapesztu i gdzie jeszcze nam się zachce :D. Pozdrawiam,E' OK, mnie pasiZ Egeru do Hajduszoboszlo jest ok. 150 km, więc tyle samo co do Budapesztu.Jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EARL Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 OK, mnie pasiZ Egeru do Hajduszoboszlo jest ok. 150 km, więc tyle samo co do Budapesztu.JedziemyOK. Jutro dowiem się w serwisie Suzuki co mi grozi za przekroczenie przebiegu pomiędzy przeglądami o więcej niż dopuszczalne 200 km, bo z tą nadwyżką mogę zrobić 1400 km, a to trochę mało... W najgorszym razie zrobię przegląd jutro przy przebiegu 4800 km.Umawiamy się zgodnie z tradycją, czyli 6 rano pod OBI przy Al. Krakowskiej? Gdzie się spotykamy z Poldkiem? Pozdrawiam,E" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi