DawidP Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Chce sie pochwalić że dzisiaj przyszedł do mnie zamówiony kask UVEX PS420. Jest po prostu świetny. Po około 20 minutach na głowie idealnie przylega do tego narządu i nic nie uwiera a kupiłem sobie rozmiar mniejszy i był to strzał w 10! Zamówiłem go z racji że kompletuje strój do przyszłego moto i myślę że to dobre rozwiązanie czyli najpierw strój potem moto. Kask i kurtkę już mam. Rękawice i buty kupie pewnie zaraz przed kupnem moto. Przy okazji pochwale się też ze pod koniec lipca ma egzamin na kategorie A :icon_twisted: pozdrawiam wszystkich motocyklistów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 no to 3mam kciuki ja mam dziś egzamin. Opiszę jak było w nast tyg. PW Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi