riffraff Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jedziemy na ok. 3 tyg do Rumuni - może ktoś jest chętny.Byliśmy tam w zeszłym roku i polecamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varadero41 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Jedziemy na ok. 3 tyg do Rumuni - może ktoś jest chętny.Byliśmy tam w zeszłym roku i polecamy. Pytanka odnośnie tego wyjazdu na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisfazer Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Jestem zainteresowany wyjazdem z tym że wolne mam od 15 sierpnia i wtedy można by było wyjechać . :icon_biggrin: Ja tez byłem rok temu w Rumuni i było fajnie :( .Ceny niskie a i ludzie mili. A jaki jest plan podróży? Jaką trasą jedziecie bo nie chciał bym zwiedzać tych samych miejsc co w zeszłym roku. A do morza Czarnego macie zamiar dojechać. Może się załapie z Wami? :icon_mrgreen: Pytanka odnośnie tego wyjazdu na PWA co kolega Varadero taki tajemniczy? Edytowane 2 Lipca 2008 przez krisfazer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varadero41 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Jaki tajemniczy???? Ok..jaka trasa po Rumunii, ile osob jedzie i na jakich sprzetach, przyblizony koszt, noclegi ( hostele,campingi,namiot). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riffraff Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Jestem zainteresowany wyjazdem z tym że wolne mam od 15 sierpnia i wtedy można by było wyjechać . :evil: Ja tez byłem rok temu w Rumuni i było fajnie :icon_rolleyes: .Ceny niskie a i ludzie mili. A jaki jest plan podróży? Jaką trasą jedziecie bo nie chciał bym zwiedzać tych samych miejsc co w zeszłym roku. A do morza Czarnego macie zamiar dojechać. Może się załapie z Wami? :evil: A co kolega Varadero taki tajemniczy? No , proszę proszę już marudzimy - jasne że będą te same miejsca :biggrin: !!!! A z morzem już nie dam się oszukać zresztą Magda mi pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadera56 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No , proszę proszę już marudzimy - jasne że będą te same miejsca :wink: !!!! A z morzem już nie dam się oszukać zresztą Magda mi pomoże. A co to za dyskusja....Krisfazer i Riffraf do kąta-zapomnieliście kto jest kierownikiem i naczelnym świetlikiem wyprawy????? Noooooooo a casting dołączających do naszej grupy to chyba ja będę prowadził...hahhhahaha. A co do trasy - jest opracowana i tajna, znana będzie na dzień przed wyjazdem dla zainteresowanych.Rafkuuuu morze będzie i to naprawdę parę dni - bez oszustw.P.S Pozdrowienia od Łukasza z Bukowiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisfazer Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Jaki tajemniczy???? Ok..jaka trasa po Rumunii, ile osob jedzie i na jakich sprzetach, przyblizony koszt, noclegi ( hostele,campingi,namiot). Co do trasy to zdaje się na plan wadera56.zdaje się zaczynamy od Bukowiny i wschodnią częścią Rumuni dojeźdzamy do morza Czarnego w tym roku chyba na południe od Konstancji.Jak na razie jadą dwa motocykle. Ja z Magdą z racji tego że Magda jest w odmiennym stanie jedziemy autem (z klimą :flesje: ),noclegi pod namiotem albo w "popasach" czyli małe domki z desek i łóżkiem. .Koszty kształtują się koło 2 tys,z paliwem ,piwem ,noclegami ,lodami w mieście i innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varadero41 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Co do trasy to zdaje się na plan wadera56.zdaje się zaczynamy od Bukowiny i wschodnią częścią Rumuni dojeźdzamy do morza Czarnego w tym roku chyba na południe od Konstancji.Jak na razie jadą dwa motocykle. Ja z Magdą z racji tego że Magda jest w odmiennym stanie jedziemy autem (z klimą :icon_eek: ),noclegi pod namiotem albo w "popasach" czyli małe domki z desek i łóżkiem. .Koszty kształtują się koło 2 tys,z paliwem ,piwem ,noclegami ,lodami w mieście i innymi Dziękuję za odpowiedz na zadane pytanie do Riffrafa no i oczywiście od Krisfazera. Nie powiem interesująca propozycja,ale też muszę się zastanowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riffraff Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Dziękuję za odpowiedz na zadane pytanie do Riffrafa no i oczywiście od Krisfazera. Nie powiem interesująca propozycja,ale też muszę się zastanowic. Pomyśl, naprawdę warto ,póki jeszcze jest dziko i tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadera56 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 A co tu taka cisza??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtrgk Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Jedziemy na ok. 3 tyg do Rumuni - może ktoś jest chętny.Byliśmy tam w zeszłym roku i polecamy.Hej. Własnie niedawno odpadł mi kumpel z wyjazdu do Rumunii. Czy nadal szukacie kogos chetnego i w jakim terminie wyruszacie? Ja niestety dysponuje dwoma tygodniami (ostatni tydzien sierpnia-pierwszy tydzien wrzesnia). Jestem zdecydowany. Nie jest łatwo znalezć chetnych na tego typu wyjazd...zwłaszcza na szybko....niestety sporo u nas w kraju jeszcze jest uprzedzeń i stereotypów i z tym sie borykam co chwile...Nie wiem tez dokładnie jaka macie trase.Pozdrawiam.Grzegorz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 może ktoś wreszcie napisze parę konkretów na temat tego wyjazdu bo z tego co tu wyczytałem to prawie sie trzeba pakować :icon_eek: .pozdrawiam wszystkich "planujących" :clap: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riffraff Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Otóż, my- ja i łysy- wyjeżdzamy z kraju coś około 16 sierpnia. Z resztą ekipy będziemy się zjeżdżać już w Rumunii.Ja mam wolne zdaje się do 3 września, ale wszystko jest do ustalenia.Generalnie przekraczamy granicę w Satu- mare, parę dni w górach i jedziemy w kierunku morza. Zatrzymujemy się gdzie chcemy, ale raczej mijamy duże miasta. No, i trasa Transfogarska - koniecznie. Śpimy gzie popadnie, w hotelach, budkach i namiotach. Popróbować miejscowego jedzenia, popić ich wynalazków, tak to generalnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi