Wiroś Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam czy ma ktoś jakieś doświadczenia związane z rejestrowaniem nad Wisłą pojazdów z wysp brytyjskich?Sprawa tam wyglada tak, że aby wyrejestrowac moto nie idzie sie do urzedu tylko odrywa kawalek i im wysyla, a oni wysyłąją poprzedniemu właścicielowi zaświadczenie, że moto już nie jest zarejestrowane i nie trzeba płacić za niego podatku. Ale zastanawia mnie bardzo to czy w polskim urzedzie bedą sie sugerowali zwyczajami z niemiec i będą chciali wyrejestrowanie z Anglii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 W zasadzie ich to nie interesuje. To tylko po to aby ten motor byl wyrejestrowany z angielskiego Wydzialu Komunikacji. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) nie ma żadnego wymeldowania z angli :icon_mrgreen: możesz sobie nawet umowe po polsku napisać Edytowane 12 Lutego 2007 przez gerardgrodzisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 No to dzięki za info.Z tą umową to dobra wiadomość bo własnie taką spisaliśmy z kolegą któremu sprzedałem moto, na zasadzie uda się to dobrze a jak nie to spiszemy nową i tłumaczenie będzie kumpel musiał robić:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x13lab Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 No to dzięki za info.Z tą umową to dobra wiadomość bo własnie taką spisaliśmy z kolegą któremu sprzedałem moto, na zasadzie uda się to dobrze a jak nie to spiszemy nową i tłumaczenie będzie kumpel musiał robić:/ Czy idalo sie juz zarejestrowac maszyne ? ja tez mam papiery z wyrejestrowaniem w angli ale in blanco i nie wiem czy po psotu oderwac i reszte dac do tulmacza ? z gory dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi