Piorun2002 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Witam,Od pewnego czasu podczas jazdy świeci się cały czas kontrolka alarmu - alarm raczej działa ok, bo na postoju się uaktywnia przy przemieszczaniu moto bez kluczyka. Co może być przyczyną ?/Piorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawwin Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Witam,Od pewnego czasu podczas jazdy świeci się cały czas kontrolka alarmu - alarm raczej działa ok, bo na postoju się uaktywnia przy przemieszczaniu moto bez kluczyka. Co może być przyczyną ?/Piorunu mnie nieco inaczej, podczas jazdy się zapaliłna kilkaset metrów po czym sama zgasła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun2002 Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) Chyba już wiem w czym jest problem - załozyłem swiatłą LED do stopów i jest inny pobór prądu co denerwuje ECM.Problem dość dokładnie opisany tu:https://www.hdforums.com/forum/touring-models/835939-security-light-red-key-comes-on-while-riding.html W tym watku jest też załączony fajny doc: Harley Davidson Diagnostic_Trouble_Codes.pdf Edytowane 26 Maja 2018 przez Piorun2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawwin Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Dzięki kolego. U mnie właśnie dzisiaj ta kontrolka zapaliła się po raz kolejny. Z tą różnicą,, że tym razem już nie zgasła. Świecie się cały czas podczas jazd. Sprawdziłem baterie, inny brelok i wciąż to samo.a ja nie robiłem żadnych modyfikacji w elektryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun2002 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Sprawdź światła i tą procedurą diagnostyczną maila powyżej./J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi