Bart3z Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam!Chciałbym w imieniu poszkodowanego Pawła, jego żony, jak i mojego klubu gorąco prosić każdego z Was o pomoc !!!Dnia 1 kwietnia nasz Brat z klubu i Wasz kolega Paweł Guzik miał poważny wypadek na motocyklu w skutek nie ustąpienia pierwszeństwa ze strony samochodu osobowego. Obalając wszystkie teorie z zeznań kilku kierowców samochodów osobowych jadących za Pawłem wynika, że jechał z przepisową prędkością.W tej chwili Paweł jest po poważnej operacji przeszczepu tętnic przedramienia i leży na Oddziale Intensywnej Opieki Medycznej w Poznaniu.Będzie potrzebował sporo krwi, którą utracił w wyniku wypadku i dalszych działań medycznych.A więc prosimy ogromnie o pomoc w oddawaniu krwi.Wystarczy, że pójdziecie oddać i powiecie, że to dla Pawła Guzika z Konina.Pamiętajcie również o swoim bezpieczeństwie i miejcie oczy dookoła głowy.Ku przestrodze:https://www.lm.pl/aktualnosci/informacja/109181/motocykl_wjechal_w_skrecajacy_samochod_troje_poszkodowanychProsiłbym tylko, aby się tu wpisywały osoby i podały ile oddały, bo może to być potrzebne.PozdrawiamMemento Mori Club Konin Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv81 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Poproszę o kontakt telefoniczny, tel wysłałem na pw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 mogę oddać ale w jakim szpitalu leży, bo o to pytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv81 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 mogę oddać ale w jakim szpitalu leży, bo o to pytająJest napisane w poście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi