Michael123 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam mam taki problem otóż kupiłem niedawno jakiś tydzień temu nowe tarcze. Rozpędzę się na 1 jest rakieta wrzucę 2 jest dalej rakieta a jak wrzucę 3 i z początku jest git tak do 60 km/h a później jak dodaję gazu to sprzęgło ślizga, motor wchodzi na obroty ale nie jedzie szybciej. Co to może być? POMOCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexster Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 W jaki stanie przekładki pomiędzy tarczami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael123 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 ładne, proste takie jak mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexster Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Bardziej mi chodzi o grubość, ale szczerze nie wiem jak to jest w tych starszych sprzętach. Wyregulowałeś porządnie? Tam się chyba kontruje nakrętką, nie popuściła Ci się? Ściągnij cały dekiel, wyczyść, skręć. To musi chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek WSK Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Jeśli grubości tarcz i przekładek się zgadza.Oraz jest ich tyle ile ma być. I nadal ślizga się sprzęgło to sprężyny do wymiany. Edytowane 13 Listopada 2019 przez Ziomek WSK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi