magneto Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 witam. nadszedl czas rozstania sie z moja Ukochana. maszyna natluklem wiele kilometrow i nigdy mnie nie zawiodla, poza tym byla stale serwisowana i w stanie idealnym ja oferuje po naparawde okazyjnej cenie. motocykl oczywiscie zarejestrowany na motorower, cylinder 75 ccm. w zeszlym roku zostal polozony nowy lakier, zas pod koniec sezonu wymienilem i wykonalem: klocki hamulcowenapedakumulatormanetkikoncowki kierownicykufer centralny(opcja :biggrin:)linki(sprzeglo, obrotomierz, predkosciomierz- wswzystko oryginal Hondy)opona tył ponadto rama zostala pomalowana alucynkiem, owiewki w zakladzie lakierniczym w rzgowie, zmodyfikowana czacha, pomalowana polka pod kolor oklein(takze nowe :icon_mrgreen:), spolerowane ranty felg i klamki. teraz silnik jest w ostatnim etapie skladania- przeszedl generalny remont- nowe lozyska walu i skrzyni(oczywiscie wszystko NTN, za same lozyska walu placilem po 100zł - sztuka), skrzynia, sprzeglo i pozostale elementy przejada jeszcze wiele tysiecy kilometrow. stan licznika to jakies 40 tysiecy kilometrow. maszyna w ciagu 3 lat kiedy to ja posiadam stuknalem ponad 20 tysiecy kilometrow, robilem dziennie trasy po ponad 500 kilometrow i nigdy mnie nie zawiodla. motocykl jest zrobiony tak, aby sluzyl do turystyki. stare zdjecia na stronie www.bikepics.com/members/magneto nowe dorzuce jak tylko wloze silnik w rame i poskladam. motocykl oczywiscie bedzie na dotarciu!!! informacje na PW. Cena jaka mnie interesuje to w jakies 5 tysięcy złotych, ale dla chetnych i zdecydowanych oczywiscie podlega negocjacji, bo zalezy mi na czasie i to bardzo, stad wystawiam ogloszenie przed poskladaniem do konca, ale to lada chwila bedzie ukonczone. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi