kroliek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Zdałem! Zdałem w końcu za 3 razem egzamin na prawko kat A. Dużo mnie to kosztowało nerwów ale dobrze, że się nie poddałem, zresztą nie zamierzałem się poddawać choćbym miał zdawać 10 razy :banghead:. Pierwszym razem oblano mnie bo zapomniałem po przeprowadzeniu moto 5m postawić go na stopkę. Po prostu na niego wsiadłem i oblałem :biggrin:. Drugim razem zgasł mi na mieście jebak wstrętny. No i dzisiaj wszystko do przodu. Teraz miesiąc, dwa i własna maszyna stanie w garażu. Pozdrawiam wszystkich i powodzenia zdającym na egzaminach. Edytowane 16 Czerwca 2008 przez kroliek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Gratuluję, tylko po co te słowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi