Ja Bol Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Pilnie poszukuję tylnego amorka do Fazera 1000 z 2001r. Info na priv. Pozdrawiam.>> Ja Bol << Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 www.motogusiek.pl sprzedajacy ma bardzo szeroka oferte, dostaniesz wszystko, napisz to sie dogadacie, tanio :buttrock: dostawa gratis pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Dzięki wielkie za info.Okazuje się, że do Fazera 1000 pasuje też amorek z Fazera 600. Zamówiony, już w drodze. Jak coś pójdzie nie tak to skorzystam z twojego linka.Pozdrawiam.>>Ja Bol<< Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi