Jacek123 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam,zainteresowałem się MX50,motorek jest z 2004r,kosztuje 4200zł,brakuje w nim lusterka,rączka od hamulca jest polamana,ale te rzeczy to raczej nie problem,razi mnie jedynie przebieg,prawie 20tyś,czy opłaca się go kupowac,i czy jest to sprzęt godny uwagi,silniczek pracuje bez zarzutów,jak jest z częściami to tej aprilli,czy łatwo je dostac?,a i zapomniałem dodac,że nie działa rownież obrotomierz,moto jest sprowadzane z zagranicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis06 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 20 tys z 2004 roku to musiał być trochę zarzynany ;P na twoim miejscu pojechał bym oglądnąć motorek z kimś kto się na tym zna np. mechanikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Przebieg rzeczywiście trochę za mały, ale cena ok, z częściami nie ma najmniejszego kłopotu, ten silnik jest montowany w wielu innych motorowerach. Do ceny dolicz koszty rejestracji i napraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) przebiegiem nie masz sie co martwic, moja aprilka przejechal 40 tysiecy i nie zamierza sie latwo poddawac. aprilia robi dobre silniki :) a czesci dostaniesz bez problemowlarson dostarczy wszystko ;) szerokiej, ale tak jak ktos wczesniej powiedzial wes kogos kto sie zna i moze cos ci podpowie Edytowane 15 Czerwca 2008 przez -AraB- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekB Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 brakuje w nim lusterka,rączka od hamulca jest polamana Ciekawe czy to nie jest związane z jakimś wypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 tak jak poprzednik:jezdziles nim juz?? puszczales kierownice zeby sprawdzic jak sie zachowuje, nie widac na ramie jakichs wgniecen przesuniec , nie zostawia dwuch sladow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek123 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Myślę,ze to nie jest spowodowane wypadkiem,lusterka poprustu brakuje,ale normalnie da sie wkrecic,a rączka to jest na pó złamana,ale to raczej niemożliwe żeby przez wypadek.Niejeżdziłem ją,straszne tłumy na giełdzie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 No wiesz , oblamane lustrko zawsze mozna wykrecic, a ja nie wyobrazam sobie kupna motoru( samochodu tez) bez jazdy probnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek123 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Oczywiscie,że nie kupie go bez jazdy probnej,teraz ten koles wyjechał do włoch i niemam jak,chodzi mi o to żeby nie przepłacić za sprzęthttp://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M736123&compare=add -jeszcze to mi się spodobało,prawie taka sama cena a przebieg 5tys,ten sam rocznik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi