rafal1070 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Mam do dyspozycji 3000 zł. Interesująmnie tylko motory w idealnym stanie techniczynym najlepiej po remoncie. Mysle nad czyms starszym w granicach 1990r. Nie chcialbym przepłacić !!! Ile według was są warte W IDEALNYM STANIE TECHNICZNYM Honda mtx 125 23 km? Yamaha dt 125 ? A moz lepiej kupc crosa starszego? Mam zamiar jezdzic po lasach Prosze tylko o mądre i konkretne wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonku Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 mam huske cr 125 po kapitalnym remoncie(rachunki za części).dorzucisz kilka stówek i ci ją puszcze.jak jesteś zainteresowany,to wal na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Ja mam do sprzedania yamahe dt 80lc2 w naprawdę idealnym stanie, po kapitalnym remoncie silnika, cylinder polini 110 na nicasilu , obecnie malowana u lakiernika, po remoncie jeszcze nie jeżdżona, nowy napęd. Jeżeli jesteś zainteresowany to napisz na gg to powiem co było dokładnie wymieniane(w sam remont włożyłem ponad 1500zł). Kupując ode mnie masz pewność, że będziesz jeździł dłuższy czas bez dokładania do moto. Zarejestrowana i opłacona. Widzę, że jesteś z kielc to masz niedaleko do mnie. Edytowane 26 Czerwca 2008 przez patryk3860 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi