Joki Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 witamwybieram sie do grecji przez rumunia bulgaria wyjazd planowany na 3 tygodnie od 23.08troche lezenia na plazy ale wiecej jezdzeniaplanowany przebieg ok.6000 kmpredkosci przelotowe niskie - wręcz przepisowe co by sie na ogladaniu widoczków skupic (ja zreszta zawsze latam nisko i powoli )noclegi namiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 witamwybieram sie do grecji przez rumunia bulgaria wyjazd planowany na 3 tygodnie od 23.08troche lezenia na plazy ale wiecej jezdzeniaplanowany przebieg ok.6000 kmpredkosci przelotowe niskie - wręcz przepisowe co by sie na ogladaniu widoczków skupic (ja zreszta zawsze latam nisko i powoli )noclegi namiotHejCzym jedziesz (jedziecie) i po czym (asfalty, szutry)? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joki Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 czołemna razie sa dwie maszynystara XJ 650 i virówka 535co wyznacza jazde na asfalty z czestym tankowaniem virówki czyli raczej cywilizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekbx Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 witam ,czy temat aktualny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joki Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 cały czas jest aktualny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekbx Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 :bigrazz: jesli pozwoli mi czas to bardzo chetnie pojade tym bardziej ze mieszkalem tam kilka lat!Ellada jest wspaniala,ciepla i mam tam duzo znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joki Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 witam ponawiam zaproszenie na całośc lub czesc wyjazduwyjazd 23.08 powrót 14.09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi