castro Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 No coz .... jedni mi to wypominaja :biggrin: inni dziekuja za transport :biggrin: majkelpl wszystkim nie dogodzisz zawsze będzie ktoś niezadowolony :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Chodzilo mi o tej JEDEN konkretny przypadek, kiedy kolezanka ma wolna chate w sobote :biggrin: :clap:Nie ma mowy o żadnym precedensie :biggrin: Ale pomysł z odwiedzinami rybkowiczów u koleżanki jak najbardziej popieram :biggrin: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Chodzilo mi o tej JEDEN konkretny przypadek, kiedy kolezanka ma wolna chate w sobote Nie ma mowy o żadnym precedensie :notworthy: Ale pomysł z odwiedzinami rybkowiczów u koleżanki jak najbardziej popieram :D :biggrin:Że się tak wtrącę:Nazwijcie to wyjazd na kwadrat, do fumfeli, czy wjazd na parapet. Będzie po kłopocie :notworthy: Edytowane 29 Października 2008 przez Jesus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ostry wjazd na chatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka73 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Koledzy po co te nerwy :notworthy: . Ja chciałam być tylko miła a Wy aż taką dyskusję prowadzicie :D? Jutro życzę udanego wyjazdu :bigrazz: i pilnujcie mi męża ... :) a ... "koleżanka" brzmi tak jak ze starej epoki a ja nie należę do żadnej partii :bigrazz: Ostry wjazd na chatę?Ja Ci dam ostry wjazd :notworthy: :biggrin: ale na "kawę" zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Dobra rybkowicze, każdy po pół litra i wpadamy "na kawę" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 a tak fajnie sie zapowiadalo, mial byc babski wieczor, a tu widze za najazd rybkowiczow!!. Nie ma sprawy, wszyscy panowie mile widziani, wstep po udokumentowaniu umiejetnosci striptizowych (stringi macie??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) tutaj w w domu mam całe setki stringów :banghead: , zapewne nie kumacie, bo to taki dowcip informatyczny, przepraszam :banghead: Edytowane 29 Października 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka73 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 a tak fajnie sie zapowiadalo, mial byc babski wieczor, a tu widze za najazd rybkowiczow!!. Nie ma sprawy, wszyscy panowie mile widziani, wstep po udokumentowaniu umiejetnosci striptizowych (stringi macie??) Marinka nic się nie martw żeby się dostać na górę trzeba spacyfikować 3 domofony :banghead: i trzeba mieć wkupne :biggrin: Dobra rybkowicze, każdy po pół litra i wpadamy "na kawę" :banghead:Pół litra lodów chyba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 ... żeby się dostać na górę trzeba spacyfikować 3 domofony :banghead: ... Domofon zawsze można "obejść" na listonosza, kuriera, gazownika, elektryka, pogotowie windowe... masz chyba windę? :banghead: ... Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) tutaj w w domu mam całe setki stringów :banghead: , zapewne nie kumacie, bo to taki dowcip informatyczny, przepraszam :banghead: MichaelO Ty też z branży ? nie wiedziałem :biggrin: A tak w ogóle to Kate mi dziś podesłała link do znajomego: http://nasza-klasa.pl/profile/19293094 wpisujcie się, w razie jak forum padnie będzie alternatywny kontakt :biggrin: trzeba tylko jeszcze klasę założyć ;) A tak w ogóle temat już tak się rozrósł i zyskał taką popularność, że może warto by napisać do admina o przyklejenie ? to tylko taka luźna propozycja ;) pzdr i mam nadzieję do jutraB Edytowane 29 Października 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Dobra rybkowicze, każdy po pół litra i wpadamy "na kawę" :banghead: dobra dobra rybkowicze przypominam ,że nie będzie mnie w domu ! poproszę o podanie ze zdjęciem przed przybyciem . ha ha ha ha :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 w razie jak forum padnie będzie alternatywny kontakt :banghead: A może http://www.narybke.pl/ ? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Ja Ci dam ostry wjazd :banghead: ;) ale na "kawę" zapraszam. No to moze byc :banghead: Przepraszam za uzywanie zwrotu "na rybke" zarezerowanego TYLKO na srodowe wypady.To teraz tylko prosimy o adres i .... robimy wjazd na chate. Nie koniecznie ostry, ale ... :crossy: A czy to nazwiesz "na kawe" czy jakkolwiek inaczej ... masz ekipe na nocna balange zapewniona :flesje: :biggrin: [...] trzeba mieć wkupne ;) To te stringi nie wystarcza ??? :eek: dobra dobra rybkowicze przypominam ,że nie będzie mnie w domu Dlatego wlasnie ........ jest "kawka" u Ciebie .......... znaczy Twojego plecaczka :biggrin: :clap: Edytowane 29 Października 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 rafii, ja już na twoim miejscu zaczął bym się bać... :smile: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi