Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzilo mi o tej JEDEN konkretny przypadek, kiedy kolezanka ma wolna chate w sobote :biggrin: :clap:

Nie ma mowy o żadnym precedensie :biggrin:

Ale pomysł z odwiedzinami rybkowiczów u koleżanki jak najbardziej popieram :biggrin: :clap:

Chodzilo mi o tej JEDEN konkretny przypadek, kiedy kolezanka ma wolna chate w sobote

Nie ma mowy o żadnym precedensie :notworthy:

Ale pomysł z odwiedzinami rybkowiczów u koleżanki jak najbardziej popieram :D :biggrin:

Że się tak wtrącę:

Nazwijcie to wyjazd na kwadrat, do fumfeli, czy wjazd na parapet. Będzie po kłopocie :notworthy:

Edytowane przez Jesus

Koledzy po co te nerwy :notworthy: . Ja chciałam być tylko miła a Wy aż taką dyskusję prowadzicie :D? Jutro życzę udanego wyjazdu :bigrazz: i pilnujcie mi męża ... :) a ... "koleżanka" brzmi tak jak ze starej epoki a ja nie należę do żadnej partii :bigrazz:

Ostry wjazd na chatę?

Ja Ci dam ostry wjazd :notworthy: :biggrin: ale na "kawę" zapraszam.

a tak fajnie sie zapowiadalo, mial byc babski wieczor, a tu widze za najazd rybkowiczow!!. Nie ma sprawy, wszyscy panowie mile widziani, wstep po udokumentowaniu umiejetnosci striptizowych (stringi macie??)

Marinka nic się nie martw żeby się dostać na górę trzeba spacyfikować 3 domofony :banghead: i trzeba mieć wkupne :biggrin:

Dobra rybkowicze, każdy po pół litra i wpadamy "na kawę" :banghead:

Pół litra lodów chyba :biggrin:

... żeby się dostać na górę trzeba spacyfikować 3 domofony :banghead: ...

Domofon zawsze można "obejść" na listonosza, kuriera, gazownika, elektryka, pogotowie windowe... masz chyba windę? :banghead: ...

NO SALSA - NO FUN

tutaj w w domu mam całe setki stringów :banghead: , zapewne nie kumacie, bo to taki dowcip informatyczny, przepraszam :banghead:

MichaelO Ty też z branży ? nie wiedziałem :biggrin:

A tak w ogóle to Kate mi dziś podesłała link do znajomego: http://nasza-klasa.pl/profile/19293094 wpisujcie się, w razie jak forum padnie będzie alternatywny kontakt :biggrin: trzeba tylko jeszcze klasę założyć ;)

A tak w ogóle temat już tak się rozrósł i zyskał taką popularność, że może warto by napisać do admina o przyklejenie ? to tylko taka luźna propozycja ;)

pzdr i mam nadzieję do jutra

B

Edytowane przez banka

Ja Ci dam ostry wjazd :banghead: ;) ale na "kawę" zapraszam.

No to moze byc :banghead:

Przepraszam za uzywanie zwrotu "na rybke" zarezerowanego TYLKO na srodowe wypady.

To teraz tylko prosimy o adres i .... robimy wjazd na chate. Nie koniecznie ostry, ale ... :crossy:

A czy to nazwiesz "na kawe" czy jakkolwiek inaczej ... masz ekipe na nocna balange zapewniona :flesje: :biggrin:

[...] trzeba mieć wkupne ;)

To te stringi nie wystarcza ??? :eek:

dobra dobra rybkowicze przypominam ,że nie będzie mnie w domu

Dlatego wlasnie ........ jest "kawka" u Ciebie .......... znaczy Twojego plecaczka :biggrin: :clap:

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614