Ania Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 :bigrazz: No to następnym razem musisz siedzieć w kasku to Cie reszta rozpozna :biggrin:Nie bede w nim siedziec, ale sobie poloze na stole przed soba To juz mamy pelny opis Na nastepnej rybce wszyscy wygladamy czarnego shoei i spodni alpine :wink: A powazniej to najlepiej przyjechac wczesniej na zgrupowanie czy to na Torwar czy na BP wtedy najlepiej sie poznac.Jak sie nie ma okulisty o 18 na okeciu :) to pewnie najlepiej przyjechac na zgrupowanie. W przyszla srode wlasnie tak postaram sie zrobic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 i nie musicie do kazdej dziewczyny podchodzic :biggrin: Mam czarna kurtke i spodnie AlpineStars i kask w rozowe kwiatki Shoeia i zwykle niebieski plecak...Latwo mnie poznac bo prawie ciagle sie usmiecham :bigrazz: Aniu nie psuj nam zabawy. Dałaś nam pretekst to teraz wszystkie Anie nasze - biorę drugi kask:)Co do stroju - cisną się kolejne pytania :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 :biggrin: Jak sie nie ma okulisty o 18 na okeciu :eek: to pewnie najlepiej przyjechac na zgrupowanie. W przyszla srode wlasnie tak postaram sie zrobic :)Najwyżej weź go ze sobą... :icon_twisted: A jeśli chodzi o poznawanie się... nic nie zastąpi "zabawy Kate" :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A ja słyszałem zulus, że ostatnio masz mało siły w nadgarstku i mało w tunelach odkręcasz? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Aniu nie psuj nam zabawy. Dałaś nam pretekst to teraz wszystkie Anie nasze - biorę drugi kask:)Co do stroju - cisną się kolejne pytania :eek: :lalag:Zamieniam sie w sluch :) Najwyżej weź go ze sobą... :icon_twisted: A jeśli chodzi o poznawanie się... nic nie zastąpi "zabawy Kate" :biggrin:A czym jest "zabawa Kate"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Co do stroju - cisną się kolejne pytania :biggrin: :icon_twisted:No właśnie... co dalej? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Aniu, zmień "avatara" na swoje popiersie i nie będziesz musiała siedzieć cały czas z kaskiem przed sobą. I wszystko będzie jasne. P.S.Zulus a jak Pani od łyżworolek ?Masz numer telefonu? ha ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Zamieniam sie w sluch :lalag:A czym jest "zabawa Kate"?Przyjedź na następna rybkę to się przekonasz :biggrin: Cisza! Nie psujmy niespodzianki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A ja słyszałem zulus, że ostatnio masz mało siły w nadgarstku i mało w tunelach odkręcasz? :icon_twisted: Nie tylko w tunelach na trasie tez. Wczoraj tak spokojnie jechal ze nas kierowniczka na Wislostradzie nie uslyszala :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Zulus a jak Pani od łyżworolek ?Masz numer telefonu? ha ha ha ha Jak wracałem to już nie leżała w tym miejscu - może ktoś ją sprzątnął:icon_twisted: No właśnie... co dalej? :biggrin: Strzelam - majteczki też w kwiateczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 P.S.Zulus a jak Pani od łyżworolek ?Masz numer telefonu? ha ha ha haTylko bez takich tu... żony czytają... :icon_twisted: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) Aniu, zmień "avatara" na swoje popiersie i nie będziesz musiała siedzieć cały czas z kaskiem przed sobą. I wszystko będzie jasne.Mam swoje zdjęcie (co prawda z zeszlego roku) w zdjeciach osobistych powinno wystarczyc :icon_twisted: Zulus,Odnosnie bielizny to moja slodka tajemnica ;p Cos chyba za bardzo sie rozbrykalismy... Edytowane 11 Września 2008 przez Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A co do zdjęć zaraz sprawdzimy powitalnie czy swoją pańszczyznę odrobiłaś albo spytamy Klaudiusza... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A co do zdjęć zaraz sprawdzimy powitalnie czy swoją pańszczyznę odrobiłaś albo spytamy Klaudiusza... :biggrin:Ups... To chyba nie powinnam sie udzielac na tym forum. Panszczyzny nie odrobilam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Zulus,Odnosnie bielizny to moja slodka tajemnica ;p Cos chyba za bardzo sie rozbrykalismy... Kobieta zmienną jest:)najpierw:"Zamieniam sie w sluch mrugacz.gif"A jak co do czego to się rozbrykaliśmy - tak? :biggrin: Bo nie wiesz jeszcze jednego o rybkowiczach - nie mamy tajemnic :lalag: Jedyne czego byśmy sobie nie oddali to :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi