MarKov Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Po 3 tygodniach niebytu znowu bym sie "podlaczyl" na rybke ..... :banghead: to co mozna?? ;)pozdrowionka :P Ps. Torwar 17:30 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ja niestety Bachora jeszcze nie znam. A moze stety?? :icon_mrgreen: nie wiem czy stety czy nie, ale mojego na plecy moglbys wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 nie wiem czy stety czy nie, ale mojego na plecy moglbys wrzucicNo nie wiem bo tym razem chyba ja tez bede z plecaczkiem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Jakby co dam znać :clap:PS. jak było w weekend? Ja byłem cały weekend w lubece więc nie mogłem do was niestety dołaczyć, ale dziękuję za pamięć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Jakby co dam znać :flesje:PS. jak było w weekend? Ja byłem cały weekend w lubece więc nie mogłem do was niestety dołaczyć, ale dziękuję za pamięć :eek: A pogoda dopisała, choć jak dojeżdżałem do piaseczna to niebo ciężkie już było;)A że w lubece to wiem bo Twój braciszek mi karkóweczkę i piersiątko z indyka piekł i podawał:lalag:Zresztą powinien za brak info dostać zjebki;) Taka impreska ominęła rybkowiczów :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ja niestety Bachora jeszcze nie znam. A moze stety?? :clap: ja Ci dam stety/niestety... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A że w lubece to wiem bo Twój braciszek mi karkóweczkę i piersiątko z indyka piekł i podawał:clap: To co wy byliscie u niego na grillu czy co? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ja Ci dam stety/niestety... :flesje:Nie znamy się więc nie wiem czy stety czy niestety :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Nie znamy się więc nie wiem czy stety czy niestety :clap: nie przesadzaj z tym stety, bo zamienie sie w rozjuszona lwice!!! a tego NAPEWNO bys nie chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 To co wy byliscie u niego na grillu czy co? :flesje: A nie! W sobotę u Eris na 25-leciu obsługiwał impreskę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) nie przesadzaj z tym stety, bo zamienie sie w rozjuszona lwice!!! a tego NAPEWNO bys nie chcial Hehe a ja zmieniam się w rozjuszonego byka :clap: Edytowane 8 Września 2008 przez Teosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) nie przesadzaj z tym stety, bo zamienie sie w rozjuszona lwice!!! a tego NAPEWNO bys nie chcial A nie w niegrzecznego bachora? :eek: A nie! W sobotę u Eris na 25-leciu obsługiwał impreskę Aaa, to trafiłeś na mojego braciszka akurat :clap:Jaki ten świat mały. Trzeba było jeszcze prosić żeby ci podał szklankę oleju do dwusuwów :flesje: Edytowane 8 Września 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 już nie mogę się doczekać środowego spotkanie na rybce mam nadzieję, ze pogoda dopisze. A tak przy okazji wielkie dzięki dla ekipy za niedzielny wypad do żelazowej woli i sochaczewa na WZ-tkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Rybkowicze - są chętni na chmielaki?Jak co to noclegi po 40pln w internacie 10 min spacerkiem od głównej impreski. A szczegoly z tymi chmielakami ??? :) Termin, gdzie, za ile i po co :) Przecie ja przyjedziemy na motocyklach to i trzeba zostac na noc :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A szczegoly z tymi chmielakami ??? :icon_mrgreen: Termin, gdzie, za ile i po co :) Przecie ja przyjedziemy na motocyklach to i trzeba zostac na noc :crossy: Są 2 oddzielne tematy - w ogólnych i warszawskich.A dla leniuchów co to se wielkie maszyny pokupowali pod dupsko :) www.chmielaki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi