zulus Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Rybkowicze - są chętni na chmielaki?Jak co to noclegi po 40pln w internacie 10 min spacerkiem od głównej impreski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) :banghead: Mam nadzieje, ze mi sie uda w koncu byc...Jak nie to, znajdę Cię i przywlokę za wydech :wink: - w końcu rybka jest dobrowolna :crossy: Edytowane 8 Września 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ogłoszenie parafialne :crossy: Po krótkiej konsultacji z Teosikiem przedstawiam propozycję wypadu na najbliższą "rybkę"... Termin: jak zwykle...Start: Torwar, godz. 17:30, ruszamy 15 minut później...Cel: "Przystanek Tarchomin"... już tam byliśmy, ale... tym razem będzie tam ognisko :banghead: Trasa: jedziemy Trasą Siekierkowską, Wałem i nad Wisłą aż do Modlińskiej, potem zabieramy jak zwykle na BP pozostałych (ok. 18:30)... i dalej do miejsca przeznaczenia :wink: Na miejscu dla każdego będzie czekać porcja kiełbasy, pieczywko, kijek, dodatki... w sumie wyjdzie po kilka złotych na głowę... Oczywiście dla bardziej wygłodniałych kuchnia przygotuje na życzenie coś z lokalnego menu :lalag: J Ognisko zarezerwowane, pogoda mam nadzieję też.Kiełbaska + pieczywko + keczup, musztarda + zorganizowanie ogniska 6zł We wtorek mam dać telefonicznie odpowiedź ile będzie mniej więcej Ludzi.Mam propozycję aby chętni wpisali się na listę abym wiedział ile będzie osób. Pozdrawiam]Teosik 1. Teosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Zulus, a co z paintballem? Postrzelałbym sobie do ciebie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) a co to k..wa za Borkowa moda z listami? temat nam się rozrośnie na 50 tys. postów :banghead: Nie ma innego sposobu? poprzednio była lista i co? Wyszło jak z prognozą pogody :icon_mrgreen: 1. Teosik2. zappa Edytowane 8 Września 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Zulus, a co z paintballem? Postrzelałbym sobie do ciebie :icon_mrgreen: Kurna - toć paintbolla Ty miałeś organizować bo ten wlazł w termin iście piwny;) We wtorek mam dać telefonicznie odpowiedź ile będzie mniej więcej Ludzi.Mam propozycję aby chętni wpisali się na listę abym wiedział ile będzie osób. Pozdrawiam]Teosik Dajcie spokój z tymi listami - jak za komuny;)powiedz że ma czekać 25 kiełbas +- 10 i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Zulus, a co z paintballem? Postrzelałbym sobie do ciebie :P Strzelanie organizuje Aska i ma do tego odzielny temat. :icon_mrgreen: Jak chcecie to mozecie sie tam dopisac.Wiem ze to jest w Zielonce czy gdzies obok :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Oki Oki rezerwację robię na 25 +-10.Reakcja super na listę. Czekam na BP na Was w środę o godzinie 18.15-18.30 i jedziemy na ognisko :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Strzelanie organizuje Aska i ma do tego odzielny temat. :icon_mrgreen: Jak chcecie to mozecie sie tam dopisac.Wiem ze to jest w Zielonce czy gdzies obok :P Ależ my o tym wiemy - i wiemy też gdzie;)Jednak jak napisałem termin Aśkowy jest kolidujący z terminem Chmielaków, które to są organizowane od kilkudziesięciu lat.W zeszłym roku konkursu zgłoszono 59 piw więc jest co degustować :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Chcesz trenować mięsień piwny? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A potem zawody oddawanie moczu w dal... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Rybkowicze - są chętni na chmielaki?Jak co to noclegi po 40pln w internacie 10 min spacerkiem od głównej impreski.Idę sobie lasem, polem - zapachniało alkoholem :banghead: Oki Oki rezerwację robię na 25 +-10.Reakcja super na listę. Czekam na BP na Was w środę o godzinie 18.15-18.30 i jedziemy na ognisko :icon_mrgreen:Pojawiam sie !POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ja tez, i postaram się załatwić pasażerkę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 jakbys mial problemy z pasazerka moze Bachora wezmiesz, wlasnie wrocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ja niestety Bachora jeszcze nie znam. A moze stety?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi