ptaq_ Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 To i ja z Sylwią będę o 17:45 :icon_mrgreen: Modlin jest ok! :lalag:Czyli na Modlin :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 To ja z Zulusem, MichaelO i Marina spod Torwaru. O 17.30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ... Igor prowadzisz wycieczkę ?Traficie sami :notworthy: . Niestety obowiązki nie pozwalają :icon_mrgreen: . Ale może kiedyś .....pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 To ja z Zulusem, MichaelO i Marina spod Torwaru. O 17.30? Trzej muszkieterowie + Konstancja :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Trzej muszkieterowie + Konstancja :) Proponuję zmianę konfiguracji na czterej pancerni + Marusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Proponuję zmianę konfiguracji na czterej pancerni + Marusia No soś ty - pancerni nie jeździli na kuniach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 To ja z Zulusem, MichaelO i Marina spod Torwaru. O 17.30? Ja tez zabieram sie z Wami spod Torwaru tylko czy ta 17.30 to nie jest zbyt pozno ?Bezpieczniej by bylo 17.15 :) z lekkim poslizgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 No własnie, kto ma czołg ten ma czołg, ja mam zuzię, zuzia lalka jest duża, ale bez przesady :)Poza tym nie jest pancerna ale z lekka plastikowa. Ale jak ustawka ma byc na modlińskiej 17.45, to my musimy na torwarze być chyba ok 17.15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 No własnie, kto ma czołg ten ma czołg, ja mam zuzię, zuzia lalka jest duża, ale bez przesady :)Poza tym nie jest pancerna ale z lekka plastikowa. Ale jak ustawka ma byc na modlińskiej 17.45, to my musimy na torwarze być chyba ok 17.15? Dobra - postaram się wyjść troszkę wcześniej co by na 15-20 po dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Ej, to ustawka o 17.15 , więc zapewne ruszamy jakoś 30 po więc nie musisz się zwalniac z roboty :)W razie czego wiemy że bedziesz, czyli poszczekamy, w dodatku mam twój telefon :) PS. kurcze ale obciach, zuzia jest brudna, z braku czasu dawno się nie kąpała :/ Edytowane 3 Września 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ej, to ustawka o 17.15 , więc zapewne ruszamy jakoś 30 po więc nie musisz się zwalniac z roboty :PW razie czego wiemy że bedziesz, czyli poszczekamy, w dodatku mam twój telefon :) PS. kurcze ale obciach, zuzia jest brudna, z braku czasu dawno się nie kąpała :/ ok, postaram sie zdazyc :) MichaelO sie nie przejmuj, w koncu Twoj to nie armatura :crossy: co innego jakby np. Zulus podjechal nieprzypolerowanym chromem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ok, postaram sie zdazyc :) MichaelO sie nie przejmuj, w koncu Twoj to nie armatura :crossy: co innego jakby np. Zulus podjechal nieprzypolerowanym chromem :biggrin: Ale mi dowaliłeś - to wiem co będę robił na lunchu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ej, to ustawka o 17.15 , więc zapewne ruszamy jakoś 30 po więc nie musisz się zwalniac z roboty :crossy:W razie czego wiemy że bedziesz, czyli poszczekamy, w dodatku mam twój telefon :) PS. kurcze ale obciach, zuzia jest brudna, z braku czasu dawno się nie kąpała :/ To zobacz na moja - dzisiaj na BP lekko ja przetarlem bo juz wygladala jakbym na crossie startowal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Czy ktoś oprócz Igora wie gdzie jest ta knajpa w Modlinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ale mi dowaliłeś - to wiem co będę robił na lunchu :) e no co ty, jestem pewien, ze fale dzwiekowe wydobywajace sie z komina zrzuca z motocykla jakikolwiek brud :crossy: no offence :) btw znow nie bede slyszal swojego moto i bede musial spogladac na obrotomierz czy mi czasem nie zgasl :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi