Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

nienienie... od rybki to sa srody, w sobote mozna ustawic inne latanie, przeciez jedno nie koliduje z drugim.

Zawsze mozna z Robertem pojechac w delegacje :D

:P

To ojcze gdzie ta delegacja? :biggrin:

Ech w tym tygodniu rybka też nie dla mnie :P

W sobotę mam ostatnią poprawkę na studiach ... jeśli nie zalicze to będę musiał studiować semestr dłużej co mi się nie uśmiecha ;)

w związku z tą poprawką sobotnie latanie dla mnie też odpada :P

ale w niedziele .... :D

pzdr i do nast rybki

R

No tak... jak banka to i pęka... :biggrin:

Ja też miałem zaliczenia w ostatni weekend i jakoś to mi nie przeszkadzało w łowieniu rybki :buttrock:

Twardym trza być! Nie mientkim! ;) :D

A musi to być koniecznie jakieś nowe miejsce?

W związku z tym, że nie ma kierownika - organizatora - ojca prowadzącego :D to może pojedziemy gdzieś, gdzie już byliśmy, ale było fajnie i nie za daleko.

Edytowane przez ptaq_

Z uwagi na fakt, że nastąpiło zakończenie sezonu ogórkowego (szkoła=koniec wakacji) i wróciły standardy :crossy: ruchu ulicznego proponuję północne wypady rozpoczynać od stacji na Modlińskiej.

Oczywiście komu pasuje można małymi grupami umawiać się również na Torwarze, ale robienie tam głównego zgrupowania i przeciskanie się min. 40 min do Modlińskiej w grupie to chyba nie będzie już dobry pomysł... :smile:

Z uwagi na fakt, że nastąpiło zakończenie sezonu ogórkowego (szkoła=koniec wakacji) i wróciły standardy :) ruchu ulicznego proponuję północne wypady rozpoczynać od stacji na Modlińskiej.

Oczywiście komu pasuje można małymi grupami umawiać się również na Torwarze, ale robienie tam głównego zgrupowania i przeciskanie się min. 40 min do Modlińskiej w grupie to chyba nie będzie już dobry pomysł... :bigrazz:

Rzeczywiście, może powtórzymy jakiś kierunek: zalew - nieporęt

twierdza modlin przez wieliszew

ewentualnie tama w Debe

- tylko, że ja nie znam tam niestety żadnego iejsca, gdzie można "rybkę" wciągnąc.

:)

W Modlinie w Bramie Ostrołęckiej jest fajna knajpa. Polecam soliankę.

Przy drodze dojazdowej do zapory w Dębem (od południa czyli mniej więcej od strony Wieliszewa) jest po lewej jakaś jadłodajnia (chyba niezła bo sporo samochodów pod nią widywałem).

Przed Serockiem po prawej stronie jest "Złoty Okoń" ale go pewnie znacie. Dobre żarcie ale drogawo.

Przy drodze z Zegrza do NIeporętu jest parę knajp. Podobno dobre ryby są w knajpie na barce (znam tylko z opowiadań).

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.