zappa Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 nienienie... od rybki to sa srody, w sobote mozna ustawic inne latanie, przeciez jedno nie koliduje z drugim.Zawsze mozna z Robertem pojechac w delegacje :D :P To ojcze gdzie ta delegacja? :biggrin: Ech w tym tygodniu rybka też nie dla mnie :PW sobotę mam ostatnią poprawkę na studiach ... jeśli nie zalicze to będę musiał studiować semestr dłużej co mi się nie uśmiecha ;)w związku z tą poprawką sobotnie latanie dla mnie też odpada :Pale w niedziele .... :Dpzdr i do nast rybkiRNo tak... jak banka to i pęka... :biggrin: Ja też miałem zaliczenia w ostatni weekend i jakoś to mi nie przeszkadzało w łowieniu rybki :buttrock: Twardym trza być! Nie mientkim! ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 no wlasnie blisko to juz nie ma gdzie jezdzic... a moze do Baltowa? do parku jurajskiego, tyle ,ze to 180km... http://juraparkbaltow.pl/index.php?go=dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) teleportujemy się i cofniemy w czasie bo zbiórka o 17.30 a park czynny do 17.00?? :) ;) i jeszcze tylko te 180 km ;) Edytowane 1 Września 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 teleportujemy się i cofniemy w czasie bo zbiórka o 17.30 a park czynny do 17.00?? :) ;) i jeszcze tylko te 180 km ;) Spoko - to jakieś 20-25min góra - co nie Janek?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Marina znowu pobije rekord prądkości... i tym razem chyba nie tylko ona ;) Idę do sklepu narciarskiego buty se kupić... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Spoko - to jakieś 20-25min góra - co nie Janek?:smile: he he ,dokładnie wszedzie jest ok.20minut :) P.S. Zappa ,ale mi o Sobotnią rybkę chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Aaaaa.... Jak w sobotę to ok... ale nie o rybkę Ci chodziło... :bigrazz: "na rybkę" jeździ się wyłącznie w środę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 otóż to! Nie moze byc daleko ze wzgledu na pozna godzine wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) A musi to być koniecznie jakieś nowe miejsce?W związku z tym, że nie ma kierownika - organizatora - ojca prowadzącego :D to może pojedziemy gdzieś, gdzie już byliśmy, ale było fajnie i nie za daleko. Edytowane 1 Września 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 calkowicie popieram, i proponujealbo parking Tesco i Kampinos albo Torwar i Nieporet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Z uwagi na fakt, że nastąpiło zakończenie sezonu ogórkowego (szkoła=koniec wakacji) i wróciły standardy :crossy: ruchu ulicznego proponuję północne wypady rozpoczynać od stacji na Modlińskiej.Oczywiście komu pasuje można małymi grupami umawiać się również na Torwarze, ale robienie tam głównego zgrupowania i przeciskanie się min. 40 min do Modlińskiej w grupie to chyba nie będzie już dobry pomysł... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Z uwagi na fakt, że nastąpiło zakończenie sezonu ogórkowego (szkoła=koniec wakacji) i wróciły standardy :) ruchu ulicznego proponuję północne wypady rozpoczynać od stacji na Modlińskiej.Oczywiście komu pasuje można małymi grupami umawiać się również na Torwarze, ale robienie tam głównego zgrupowania i przeciskanie się min. 40 min do Modlińskiej w grupie to chyba nie będzie już dobry pomysł... :bigrazz:Rzeczywiście, może powtórzymy jakiś kierunek: zalew - nieporęt twierdza modlin przez wieliszew ewentualnie tama w Debe - tylko, że ja nie znam tam niestety żadnego iejsca, gdzie można "rybkę" wciągnąc. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 twierdza modlin jest ciekawym pomyslem tylko ze to roberto mial namiar na jakas knajpe w tamtych rejonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 W Modlinie w Bramie Ostrołęckiej jest fajna knajpa. Polecam soliankę.Przy drodze dojazdowej do zapory w Dębem (od południa czyli mniej więcej od strony Wieliszewa) jest po lewej jakaś jadłodajnia (chyba niezła bo sporo samochodów pod nią widywałem).Przed Serockiem po prawej stronie jest "Złoty Okoń" ale go pewnie znacie. Dobre żarcie ale drogawo. Przy drodze z Zegrza do NIeporętu jest parę knajp. Podobno dobre ryby są w knajpie na barce (znam tylko z opowiadań).pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 fajny pomysł bo od Wieliszewa jest fajna droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi