Kate Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Przyznaję, ze juz byłam ubrana w strój moto i pogoda mnie troche wystraszyła i zrezygnowałam, ale widze, że rybka udała się jak zwykle :)A żeby nie czekać do następnej rybki to może piątek??Zapraszam jutro na spotkanie przy Szantach (także na rockowo)Proponuję ustawkę dla chętnych w Wieliszewie pod kościołem przy głównej trasie (trudno nie znależć ;) Spotykamy się w piątek o godzinie 18.30. O 23 będzie wystepował Roman Roczeń, którego serdecznie polecam bo jest fenomenalny.Dajcie znać kto będzie, żebym wiedziała na kogo czekaćp.s. można przenocować pod namiotem lub pod dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Towarzystwo doborowe,jedzonko smaczne, pogoda fest ;) Oby tak dalej... dalej od miasta :D Dalej od miasta... Pan sobie życzy - Pan ma :lapad: W najbliższą środę lecimy kilka kilometrów za Sochaczew. Duża drewniana chata przy trasie na Poznań... Żarcie jest całkiem ok... i kunia też jest gdzie uwiązać :) Start tym razem będzie przy TESCO na Górczewskiej... w rozproszeniu łatwiej będzie nam się tam zebrać. Potem polecimy już grupą.Godzina 17:45Odjazd 15 minut później... No chyba, że są jakieś inne propozycje...A teraz wszyscy zaklinamy pogodę :) R. ;) Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ano jest - sporo armatury się zjechało:)To czemu nie trąbiłeś? Bym zawrócił :icon_mrgreen: hehe ja jechałem puszką... Podoba mi sie pomysł Roberto ... pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja jusz klenczem i siem modlem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Dalej od miasta... Pan sobie życzy - Pan ma ;) W najbliższą środę lecimy kilka kilometrów za Sochaczew. Duża drewniana chata przy trasie na Poznań... Żarcie jest całkiem ok... i kunia też jest gdzie uwiązać :P Start tym razem będzie przy TESCO na Górczewskiej... w rozproszeniu łatwiej będzie nam się tam zebrać. Potem polecimy już grupą.Godzina 17:45Odjazd 15 minut później... No chyba, że są jakieś inne propozycje...A teraz wszyscy zaklinamy pogodę :wink: R. :D Dla mnie bomba ;)Roberto ukłony za organizację i prowadzenie grupy :icon_mrgreen: Pzdrbanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ba! Nie na darmo ma koszulke kierownik imprezy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Dalej od miasta... Pan sobie życzy - Pan ma :) W najbliższą środę lecimy kilka kilometrów za Sochaczew. Duża drewniana chata przy trasie na Poznań... Żarcie jest całkiem ok... i kunia też jest gdzie uwiązać :) Start tym razem będzie przy TESCO na Górczewskiej... w rozproszeniu łatwiej będzie nam się tam zebrać. Potem polecimy już grupą.Godzina 17:45Odjazd 15 minut później... No chyba, że są jakieś inne propozycje...A teraz wszyscy zaklinamy pogodę :icon_mrgreen: R. :)Dobry pomyseł :rolleyes: Może chociaz do Sochaczewa pojedziemy jakąś mniejszą droga bo na trasie do Poznania tłok będzie jak zwykle ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 pomysł przedni. ciekaw jestem ile osób tym razem przyjedzie - to w kontekście ewentualnej rezerwacji i uprzedzenia obsługi knajpy, że wpadnie tyle ludzia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Kilka informacji, aby rozwiać wątpliwości i uprzedzić kolejne pytania...Pojedziemy drogą wojewódzką 580 (czyli cały czas prosto Górczewską w stronę Sochaczewa...).W Sochaczewie do trasy nr 2 i na Poznań...Żarło jest jakieś 6 km od rondka na obwodnicy. Nazywa się ZAJAZD DUKAT.Obsługa jest już uprzedzona o naszej środowej tradycji :icon_evil:Wstępnie oszacowałem nalot na 20 motocykli :icon_eek: Wszystko przecież i tak zależy od pogody...Panie zza baru chętnie dadzą się porwać na przejażdżkę tym dżentelmenom, którzy przywiozą dodatkowe kaski :icon_mrgreen:Wskazówka: klimat za barem raczej chopperowy... R. :icon_mrgreen: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 a przed barem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Techno, wiejski tuning, oliwka na ogolonej klacie, łyse pały, karkless, bmw stan igła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 OK! JADE! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 pomysł dalszego wypadu bardzo mi się podoba, pogonimy troszkę po asfalcie.Melduje sie na 100% no chyba ,że zawita ulewa, ale z tego co widziałem pogoda ma być OK. Do zobaczenia w środę. A jak ślub sobotni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 pomysł dalszego wypadu bardzo mi się podoba, pogonimy troszkę po asfalcie.Melduje sie na 100% no chyba ,że zawita ulewa, ale z tego co widziałem pogoda ma być OK. Do zobaczenia w środę. A jak ślub sobotni ? Aj tam ulewa;) Wczoraj byłem w Bidzie i po drodze z 5x zmokłem.I chyba 1x w życiu taką tęczę widziałem, zresztą też było ich kilka. Widok w tamtą stronę,rewelka - po lewej czarne chmury, po prawej białe i słonko.A co do ślubu - to musisz młodych pytać, my to tylko eskorta pod dom weselny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ja byłem w jeansach jak mnie ta ulewa złapała. Kierowcy mi ustępowali w korku przed otwockiem chyba z litości :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi