Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Może być ten Dziki Zakątek bo coś ta knajpa na Tarchominie często zamknięta

Którędy bedziecie jechać z Torwaru ?

Jagiellońską i Modlińską ? Podłączył bym się wtedy prosto z roboty i nie jeździł w tą i z powrotem na Torwar.

I gdzie w końcu jedziemy ? Bo sie pogubiłem...

Którędy bedziecie jechać z Torwaru ?

Jagiellońską i Modlińską ? Podłączył bym się wtedy prosto z roboty i nie jeździł w tą i z powrotem na Torwar.

I gdzie w końcu jedziemy ? Bo sie pogubiłem...

Toć sama przyjemność w jeździe więc zapraszamy na torwar. I nie powiemy Ci jak będziemy jechać, bo się może na torwarze dopiero namyślimy;) :)

Toć sama przyjemność w jeździe więc zapraszamy na torwar. I nie powiemy Ci jak będziemy jechać, bo się może na torwarze dopiero namyślimy;) :buttrock:

Prosił, prosił i uprosił :bigrazz:

Przekonaliście mnie.

17.30 Torwar (to se po Warszawce posmigam) :banghead:

Termin: środa, Torwar, godz. 17:30

ruszamy 15 minut później...

Cel: Cichy Zakątek... całkiem dobry pomysł...

Trasa: proponuję dla odmiany polecieć Trasą Siekierkowską, Wałem i nad Wisłą aż do Modlińskiej, potem zabrać jak zwykle na BP pozostałych (ok. 18:30)... i dalej Płochocińską, Marywilską, Czołową, Polnych Kwiatów, Piwoniową aż do Chlubnej na miejsce docelowe.

W ten sposób może nie będziemy stali w korkach, jak ostatnio...

Ale to tylko propozycja...

R. :P

NO SALSA - NO FUN

Echh,

ja dziś raczej też nie dam rady wyrwać się odpowiednio z roboty, żeby na czas zdąrzyć :flesje:

Ale będę się starał :P :icon_mrgreen:

jeśli się nie uda to miłego wędkowania i do zob na nast rybce :notworthy: no i ustalcie co i jak z sobotą i piszcie na forum :buttrock:

pzdr

R