zappa Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Czyli że jutro i że o stałej porze i że niby tu:?http://www.dzikizakatek.pl/index.php?lang=pl&page=mapkaNo to jadziem :icon_mrgreen:No to miało być chyba nie TU ale wyglada też superawo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Może być ten Dziki Zakątek bo coś ta knajpa na Tarchominie często zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Może być ten Dziki Zakątek bo coś ta knajpa na Tarchominie często zamkniętaKtórędy bedziecie jechać z Torwaru ?Jagiellońską i Modlińską ? Podłączył bym się wtedy prosto z roboty i nie jeździł w tą i z powrotem na Torwar. I gdzie w końcu jedziemy ? Bo sie pogubiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Którędy bedziecie jechać z Torwaru ?Jagiellońską i Modlińską ? Podłączył bym się wtedy prosto z roboty i nie jeździł w tą i z powrotem na Torwar. I gdzie w końcu jedziemy ? Bo sie pogubiłem... Toć sama przyjemność w jeździe więc zapraszamy na torwar. I nie powiemy Ci jak będziemy jechać, bo się może na torwarze dopiero namyślimy;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Toć sama przyjemność w jeździe więc zapraszamy na torwar. I nie powiemy Ci jak będziemy jechać, bo się może na torwarze dopiero namyślimy;) :icon_razz: :lalag: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zaglądam sobie na forum po urlopie i ... :icon_twisted: ale Was dużo :icon_razz: to ja też się piszę :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Toć sama przyjemność w jeździe więc zapraszamy na torwar. I nie powiemy Ci jak będziemy jechać, bo się może na torwarze dopiero namyślimy;) :buttrock:Prosił, prosił i uprosił :bigrazz: Przekonaliście mnie.17.30 Torwar (to se po Warszawce posmigam) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Termin: środa, Torwar, godz. 17:30ruszamy 15 minut później...Cel: Cichy Zakątek... całkiem dobry pomysł...Trasa: proponuję dla odmiany polecieć Trasą Siekierkowską, Wałem i nad Wisłą aż do Modlińskiej, potem zabrać jak zwykle na BP pozostałych (ok. 18:30)... i dalej Płochocińską, Marywilską, Czołową, Polnych Kwiatów, Piwoniową aż do Chlubnej na miejsce docelowe.W ten sposób może nie będziemy stali w korkach, jak ostatnio... Ale to tylko propozycja... R. :P Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A ja niestety tak jak podejrzewałem, rybkę sobie zjem ale w Gdańsku... ;) No cóż... udanego wędkowania :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 no ja zobacze jak wychodze z roboty, ale mysle ze najdalej 17.40 wyladuje pod torwarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Bartas, poczekamy, tylko daj znać żebyśmy do jutra rana nie czekali:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Niestety dzisiaj zmiana planow, jezeli juz to dolacze na miejscu... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Pogoda też może zmienić plany:(http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 eee tam po 18 już tylko chmurki, to chyba się nie przestraszycie? :)Po tym jak w niedzielę wracałem znad morza, to taki deszczyk bez wiatru zrzucającego z moto to mi to "rybka" :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Echh,ja dziś raczej też nie dam rady wyrwać się odpowiednio z roboty, żeby na czas zdąrzyć :flesje:Ale będę się starał :P :icon_mrgreen: jeśli się nie uda to miłego wędkowania i do zob na nast rybce :notworthy: no i ustalcie co i jak z sobotą i piszcie na forum :buttrock: pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi