Bartasarte Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Niezły moment;) Witaj wśród żywych - ile schudłeś?:) och, a dlaczego od razu schudles? :D gdzie jest kate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 gdzie jest kate? No masz - następny:) Zapytałbyś jak było na targach - a nie - się obudził i o babę od razu pyta:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... jak bylo na targach? i gdzie jest Kate? :) no i chcialem bardzo bardzo przeprosic ze nie stawilem sie na wigilie rybkowa, ale bylem w rozjazdach robocianych :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Zapytałbyś jak było na targach - a nie - się obudził i o babę od razu pyta:))) No co !!! Obudzil sie i juz by cos .... no teges :icon_razz: :icon_mrgreen: ps. Z Kate wszystko OK, ostatnio na imprezce sie spotkalismy :flesje: A info o targach .... w temacie o targach wiec, szukajcie a znajdziecie :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Bartas!!! tylko sie obudziles i zobacz co narozrabiales!!! przez caly dzien forum bylo nie czynne, a teraz ta pogoda!!! Moze bys jeszcze pospal troche, my Ciebie obudzimy jak nadejdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Cicho tam! Szoruj lancuch! :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 [ i gdzie jest Kate? :) jestem, jestem !! też się obudziłam ze snu zimowego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 cudownie! jak pobudka? :) my chyba musimy sie jakos policzyc w koncu czy co tam? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 cudownie! jak pobudka? :) my chyba musimy sie jakos policzyc w koncu czy co tam? :P Pobudka ciężka. Bo ledwo oczy otworzyłam, a już same wydatki mnie czekają. Muszę przygotować Suzi do sezonu (gaźniki i nowe opony). Aktualnie szukam DOBRYCH i TANICH opon (o ile takie połączenie występuje w przyrodzie) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Omatko! Wy żyjecie! A już myślałem... :icon_mrgreen: Tylko pogoda znowu nam się spierniczyła... :banghead: możecie spać dalej :icon_razz: P.S. Ktoś ma tel do Jesusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 ja wcale nie spałem :) jeżdżę kiedy tylko da radę. Ale przyszedł czas na zmiany. Jeśli macie kogoś kto szuka pierwszego motocykla to ja oddam za pieniądze moją śliczną er5 :) zappa tel do Jesusa na PW dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Jeśli macie kogoś kto szuka pierwszego motocykla to ja oddam za pieniądze moją śliczną er5 :) Sorry, too late... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Aktualnie szukam DOBRYCH i TANICH opon (o ile takie połączenie występuje w przyrodzie) :) Teraz to opony a z motorem to ostrożnie trzeba a nie tylko palenie gumy i jazda na kole :biggrin: Katka Draga już nie dosiądziesz - chyba poszedł do ludzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 To ja dalej sobie pospie :biggrin: I poczekam az sloneczko bardziej sie wzniesie i to biale z jezdni zejdzie (w gorach jeszcze niech pobedzie :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 I poczekam az sloneczko bardziej sie wzniesie No to jeszcze ze dwa albo trzy tygodnie :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi