maciekka Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 W najbliższą środę nie wybiorę się na rybkę... kolejny wyjazd służbowy. Również odbiór koszulki musi poczekać. Kicha... R. :icon_idea: Ech - ja tez sie nie pojawie przynajmniej na moto bo nadal moje 2 kola nie chca wspolpracowac i juz nie wiem kiedy je naprawie. Co do Aluzyjnej to nie tylko moto byly na niej - wcisnelo sie tam tez moje clio :) Jesus - koszulki beda na ta srode ? . Jakbys potrzebowal pomocy w odbiorze to ja z teraz codziennie dojezdzam puszka do pracy wiec chetnie podjade i pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka73 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ech - ja tez sie nie pojawie przynajmniej na moto bo nadal moje 2 kola nie chca wspolpracowac i juz nie wiem kiedy je naprawie.Co do Aluzyjnej to nie tylko moto byly na niej - wcisnelo sie tam tez moje clio :) Jesus - koszulki beda na ta srode ? . Jakbys potrzebowal pomocy w odbiorze to ja z teraz codziennie dojezdzam puszka do pracy wiec chetnie podjade i pomoge.a to przepraszam :) . Nie rozumiem tylko czemu nie wszedłeś na górę?!My tez nie damy rade w środę. Ja mam słuzbową kolację ;) Chyba, ze Rafł się zdecyduje przyjechac puszką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jest tylko mały problem. Nie będzie Rafała :biggrin: Zostaję sama jak ten palec :bigrazz: Mozemy ponegocjować! Dlatego mozemy przeniesc rybke ze srody na sobote :icon_mrgreen: I wtedy wiekszej ilosci rybkowiczow bedzie to pasowac :crossy: :buttrock: A moze zrobimy sobotnią rybke do Ewki i Rafała?? :biggrin: :biggrin: :biggrin: Jestem za a nawet przeciw !!!! :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dlatego mozemy przeniesc rybke ze srody na sobote :icon_mrgreen: I wtedy wiekszej ilosci rybkowiczow bedzie to pasowac :crossy: :buttrock: Jestem za a nawet przeciw !!!! :icon_mrgreen:Wypady na rybkę są we środy... i kropka.Ale jak widać - nie wszyscy jeszcze o tym wiedzą. Szczególnie ci, co byli na środowej rybce tylko raz... i to puszką :evil: ...Pałowaliśmy już raz ten temat i chyba po raz drugi nie trzeba nic wyjaśniać :banghead: R. :) Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Wypady na rybkę są we środy... i kropka.Ale jak widać - nie wszyscy jeszcze o tym wiedzą. Szczególnie ci, co byli na środowej rybce tylko raz... i to puszką :icon_mrgreen: ...Pałowaliśmy już raz ten temat i chyba po raz drugi nie trzeba nic wyjaśniać :icon_mrgreen: R. :) Trzeba chyba to na angielski przełożyć to może dotrze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jesus - koszulki beda na ta srode ? . Jakbys potrzebowal pomocy w odbiorze to ja z teraz codziennie dojezdzam puszka do pracy wiec chetnie podjade i pomoge.Upragnione odzienie dla rybkowiczów powinno już być na nasz kolejny wypad :icon_mrgreen: W moim taborze posiadam fso Poldonezon :) więc powinienem sobie poradzić z transportem.Dzięki za oferowaną pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Jaki kolor? Polonezoni rosso (rdzawy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Jaki kolor? Polonezoni rosso (rdzawy)?Nie. Srebrny mocno rdzawy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) Wypady na rybkę są we środy... i kropka.Ale jak widać - nie wszyscy jeszcze o tym wiedzą. Szczególnie ci, co byli na środowej rybce tylko raz... i to puszką :evil: ...Pałowaliśmy już raz ten temat i chyba po raz drugi nie trzeba nic wyjaśniać :notworthy: R. :biggrin: Trzeba chyba to na angielski przełożyć to może dotrze ;) Chopaki jestem z Wami! :clap: :clap: Edytowane 28 Października 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 a jak wygląda jutrzejsza rybka?Jedziemy gdzieś [zakładam że nie każdy wyrobi się pod Torwar na 17:30]? :biggrin: Jesus stawisz się z koszulkami w jakimś konkretnym miejscu czy zrobisz z wpłat na koszulki darowiznę na nowy lakier Twojej puszki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Zappa... moze do Sulejowka?? :biggrin: :notworthy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 a jak wygląda jutrzejsza rybka?Jedziemy gdzieś [zakładam że nie każdy wyrobi się pod Torwar na 17:30]? :notworthy: Jesus stawisz się z koszulkami w jakimś konkretnym miejscu czy zrobisz z wpłat na koszulki darowiznę na nowy lakier Twojej puszki :clap:Jak narazie to pewnie dopłacę do '' interesu''Jeśli wszystko potoczy sie pomyslnie to stawie się ze sklepem obwoźnym już na miejscu spotkania.Niestety około 19:00.Tylko gdzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Zappa... moze do Sulejowka?? :clap: :clap: :evil:Nie za wygodnie? To Ty w ogóle moto nie musiałbyś grzać! ;) :biggrin: Niestety około 19:00.Tylko gdzie :biggrin:Jak to gdzie?? Gupie pytanie... :notworthy: Torwar!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Miejsce docelowe miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Wypady na rybkę są we środy... i kropka. Chodzilo mi o tej JEDEN konkretny przypadek, kiedy kolezanka ma wolna chate w sobote :wink: :) co byli na środowej rybce tylko raz... i to puszką :) ... No coz .... jedni mi to wypominaja :eek: inni dziekuja za transport :icon_biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi