attenzione Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Panowie muszę się pochwalić po nie wytrzymam ZDAŁEM NA PRAWKO !!!! ;)))))))))))))))) Po cięzkich nerwach i miesiacu czekania wreszcie coś mi się udało :buttrock:)))))))))))))) Jeszcze tylko zakup szerszenia I bedę w siudmym niebie :buttrock:))))))))) Edytowane 9 Czerwca 2008 przez attenzione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 no to gratulacje wielkie :) teraz jakies 2 tygodnie śmigaj po odbiór Pj zakup moto i w drogę :)Osobiście też całkiem niedawno jestem juz naszczeście po tych stresach i mam to z głowy, z tym że chyba w tym sezonie już nie dam rady polatać, trzeba troche dorobić jeszcze na sprzęta ...pozdr ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi