bojkar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam. Szukam Kawasaki GPZ 500 mlodsza jak 1994r. Najlepiej jakby byla <200km od Bialej Podlaskiej (lubelskie), czekam na oferty. e-mail: bojkar(at)go2.pl lub na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarccom Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 a moze gs500 http://forum.motocyklistow.pl/S-Suzuki-GS5...1-r-t99349.html :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 a kawasaki er5 interesuje 2001r. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkar Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) GS i ER-5 nie bardzo, nie przepadam z nakedami ze wzgledu na to, ze czesto chce poza miastem jezdzic itp i nie chce zeby mnie wydmuchalo :) Pozatym zakochalem sie w GPZ'cie. Ale dzieki za zainteresowanie. EDIT: Moze byc starsza jak 94, oczywiscie jak bedzie w dobrym stanie Edytowane 11 Czerwca 2008 przez bojkar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkar Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 ewentualnie moze byc GSX 600 F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 mam na sprzedaż w zasadzie moją cebre jak byś był zainteresowany ot pisz na PW albo gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi