Karolina79 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam, przeczytałam na włocławskim portalu informację o śmiertelnym wypadku motocyklisty w naszym mieście, mam nadzieje ze to tylko plotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 :wink: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Prawda. Jednak tak. Był to szybki motocyklista. Dopiero zaczął 1- szy sezon. Młodość, brak doświadczenia + brawura robi swoje. Zbiera śmiertelne żniwo. Bardzo żałuję, że nie zdążyłem go poznać... Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Yamamoto1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Honda Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Niestety to prawda młody student zakonczył swoje młode zycie na motocyklu.Zawsze jest niepowetowana strata gdy ginie motocyklista.,tym bardziej wieksza jak tak młody.Miał całe życie przed sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi