kubus2905 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 witam a wiec tak moja senda ma kilka problemów;- wymieniłem olej na pól syntetyka castrola (skrzynia) i ślizga mi sie sprzęgło jak sie nagrzeje to mniej.- dziś kopie w kopkę a tu nic jak by jej nie było czasem załapie ale rzadko i zawiesza sie nie odbija do końca - kapie mi olej z dozownika spod tego pół księżyca co lina jest - nie trzyma wolnych obr gaznik czysty wyregulowany i nic kompresia oki jak ktoś by znał co może być przyczyną tych spraw to proszę pisać PZDR WSZYSTKICH I DZIĘKUJE ZA ODP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 co do wolnych obrotów to musisz sie pobawic z gaznikiem (u mnie pomaga jak dzwigienke od ssania minimalnie podniose go gory) kiedys wlałem motula 10W40 do skrzyni i slizgalo sie masakrycznie teraz mam wlanego hipola i jest o wiele lepiej ale dalej sie slizga.... mozliwe ze to kwestia regulacji linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 witam kopka sprawa wyjasniona sprzeglo dalem podkladki pod sprezynki i oki teraz wolne i olej z dozownika czy wyjba.... lozyska na walee moga miec wplyw na wolne obr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 wyemien uszczelniacze na dozwoniku z tego co pamietam to sa chyba 2 wyczysc dobrzre filtr powietrza ,wymien świecę wyczyśc wydech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi