Boa Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Mam pomysł, załóż do tego tematu sondę, kto bardziej leje z Boa, a kto z Tiger/Nitro- ok?A mój motocykl jest tutaj:http://www.bikepics.com/pictures/1088710/ ...a teraz możesz wylać swoje frustracje :crossy: Szerokości. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Może nie zauważyłem ironii w mojej wypowiedzi no cóż...... widzę ze z tobą jak z małym dzieckiem...wiec ja zakończę tą kłótnie bez końca i bez sensu :clap: ;) szerokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Może nie zauważyłem ironii w mojej wypowiedzi no cóż......Hmmm... no cóż- jeśli Ty sam już nawet nie zauważasz ironii w swoich textach, to chyba coś nie teges :clap: Narka. EOT. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 i kto to mówi :clap: narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi