tomasz87 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 nie po to producent podaje optymalne ciśnienie żeby pompować ile sie chce..........odpowiednie ciśnienie w oponie sprzyja normalnemu zużyciu paliwa, opon więc może warto je znać ?? niepodoba ci sie coś w tym temacie to nie pisz i tyle łaski bez....... i troche szacunku dla WSKKolego ma rację. Jeśli nic mądrego "włochaty" nie potrafisz napisać to nie pisz. Mozesz mi skonczyc. Wyraziłem swoje zdanie. Miałem juz tyle motorów ze na oczy niewidziałes,wiec niepierdol mi tu,i idz pojezdzic swoim zajebistym ogarem 200 hahaha Skoro miałeś tyle motocykli to powinieneś docenić każdy sprzęt. Skoro tego nie dostrzegasz to tylko dajesz przykład swojej głupoty i najprawdopodobniej nie masz takiego doświadczenie jak piszesz. Kolego JeLoN3 wal śmiało postaram się odpowiedzieć na każde Twoje pytanko dot. wsk i olej pseudo motocyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ok,bardzo przepraszam jesli kogos uraziłem,niechciałem. Naprawde przepraszam,jesli chcecie to pompujdzie sobie jak chcecie,ja zawsze pompowałem na oko i wszystko mizajebiscie chodziło. Ale wporządku,kolega ma ksiązke do wsk to postaram sie dowiedziec jakie powino byc cisnienie w kołach. Jeszcze raz przepraszam.michoa naprawde sory,poniosło mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi