thomas Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Witam, chciałbym odświeżyć swoją mz, która chwilkę nie była jeżdzona.Kiedyś zakupiłem na allegro (a zostało mi to polecone z forum) zbiór rysunków wszystkich części z jakich składa się mz etz, łącznie z wszystkimi śrubkami i ich rozmiarami. Coś w takim stylu jak posiadają sklepy motoryzacyjne.Czy nie posiada ktoś z was coś takiego? Niestety nie jestem w stanie odnaleść CD na którym to miałem. Temat w tym dziale, a nie w dziale o serwisach, gdyż tam znajdują się raczej książki serwisowe dla innych motocykli, i podejrzewam że użytkownicy mz mogą tam zbyt często nie zaglądać. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 www.dkostecka.neostrada.pl - serwisówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Ja polecam ksiazke: ''Jezdze motocyklem MZ''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi